#Mindful Malebog


Jeg er i sådan et in-between kreativt ståsted. Hvilket kan være et ret frustrerende sted at være for mig, da jeg har det absolut bedst med at have noget at tage mig til. At have noget til at holde mine hænder beskæftiget, mens mit hoved kobler fra til mere eller mindre intelligent passiv underholdning. 

Og lige nu går jeg og venter på nye materialer til mit næste større projekt (et nyt hæklet rombetæppe fyi) og for ikke at gå helt ud af mit utålmodige skind, holder jeg hænderne beskæftiget med mønsterfarvelægning i min Mindful Malebog.

Her skal der ikke tænkes for meget, blot farvelægges i lige de farver og på lige de mønstre man umiddelbart føler for. Det er en perfekt beskæftigelse til de tidspunkter, hvor man trænger til at tømme hovedet for tanker og i stedet bare lader sig flyde med rundt i de flotte mønstre.

8 kommentarer

 1. Den har jeg også købt - virkelig afslappende at sidde med

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare hyggeligt, kan huske det var såååå svært at tegne indenfor stregerne ;)

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det faktisk stadig lidt, så jeg spidser blyanterne en del, så er det nemmere :)

   Slet
 3. Den er der faktisk en del oppe på min skole som sidder med.. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kunne godt forestille mig, den også er rar at have med til arbejdspauserne :)

   Slet
 4. Orv, hvor vildt - troede nærmest, at alle kreative mennesker altid havde en BUNKE så stor med igangværende projekter (som jeg altid har). Det er noget af en øjenåbner, at du kan være "in-between" projekter. Det tror jeg, at jeg kan lære af - vores stue (hvor jeg har mit sybord) vil bestemt også nye godt af ikke altid at flyde med ting, som lige mangler en knap, oplægning og lign.

  Nå ja, og så måtte jeg jo også have fat i en malebog :) Faktisk startede vi allerede forrige sommer her i familien med at male i vores datters malebog. Vi var i sommerhus og hyggede rigtig meget med at male klovne og elefanter.. Vidste ikke, at vi havde startet en trend ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også tit haft lyst til at nappe mine pigers malebøger, men må ikke altid ;) Så det er dejligt at have fået sin egen nu :) Og ja, jeg kan faktisk godt være in between, men så tæller "mangler knapper" ol. projekter heller ikke med :)

   Slet