Luftballon...Vi har fået den mest fantastiske pynt op inde på børneværelset. En stor lyserød luftballon.

Inde hos Karrusella har vi solgt luftballonerne i lang tid efterhånden, og selvom jeg har syntes de var fine og pæne, har jeg aldrig været sådan falde-på-halen over dem. Lige indtil vi i slutningen af sidste år, fik at vide at vi fik dem til foråret i lyserød (og sort). Allerede ved blot at se billederne var jeg solgt og da vi endelig fik dem på lager og kunne pakke dem ud gik mit behov fra en i mellem-størrelsen til en stor, næsten med det samme. Ja, det er faktisk til at skamme sig over, så materialistisk fokuseret jeg kan blive, når jeg præsenteres for fantastisk fine ting. Nogle gange så meget, at jeg i perioder kan have svært ved at tænke på meget andet, end lige netop denne ting. Som fx en stor lyserød luftballon.

Og den er altså fantastisk fin og havde jeg ikke haft et par småpiger at pådutte den, var den kommet op at hænge i soveværelset. Men nu har jeg heldigvis et par flinke små piger, der kan lokkes med på de fleste af deres mors fikse lyserøde ideer og vi endte med at købe den med hjem som en slags fælles påskeæg til os alle 3. Jesper syntes vi (nok mest mig) var lidt fjollede, men måtte dog indrømme, at han godt kunne forstå, hvorfor vi syntes den var så flot, da han først så den oppe at hænge.

4 kommentarer

 1. Åh jeg har kigger længe men været itvivl - det er til vores lille badeværelse. Er de 32 cm målet på ballonnen eller fra top af ballon til bund kurv?

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg skal lige ha' den målt fra top til kurv, men de 32 cm er ballonens diameter :)

   Slet
 2. Åhhh hvor fint, min lyserøde ballon er helt fra Australien og det ville have været meget nemmere at bestille den hos jer.
  Det må jeg lige sige videre for ved at der er som vil købe en:)

  Tak for dine søde kommentar altid Mie:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Vicki :) Det var på den australske webside vi så dem først og kontaktede vores forhandler, der har sørget for at få dem lavet til os :) Så vi er meget glade og stolte over at have dem som de eneste i DK :)

   Slet