Leg med ler
Pigerne og jeg indledte vores påskedage på Falster med en ler-workshop hos min dygtige (og meget tålmodige) keramiker-kusine.

Det er både sjovt og frustrerende at kaste sig ud i at være kreativ med materialer, man slet ikke kender og jeg havde en del begynder-vanskeligheder, fordi mine første resultater slet ikke lignede de forventninger jeg havde oppe i hovedet, hvilket mit utålmodige sind ikke er særligt godt gearet til. Men da jeg havde surmulet lidt over det og fået både kaffe og kage indenbords, fik jeg alligevel lavet noget jeg synes godt om.

Ida havde det vist mest ligesom jeg og gik hurtigt ovenpå og legede med sin kusine i stedet. Eva kastede sig derimod frygtløst over leret og fik lavet en masse søde ting.

Det blev mest til lette, flade ophæng, der pimpet med perler og farvet snor, får et meget fint udtryk. Eva fik også lavet et par små vaser, der dog ikke nåede at blive helt færdige til vi skulle hjem. Det gjorde mit luftballons-dørskilt heller ikke, da jeg har planer om glasering og farver, der kræver lidt ekstra steps i færdiggørelsesprocessen.

6 kommentarer

 1. Jeg gad godt prøve at lave krea-ting i ler, ved bare ikke helt hvor jeg skulle starte, har altid drønt lidt om aftenskole-ler-kursus, men det bliver der ikke rigtig tid til før ungerne bliver noget større ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også sjovt at prøve. Min kusine vi var hos, holder også tit weekend workshops, så sådan et sted i nærheden af hvor du bor, kunne jo være et sted at starte :)

   Slet
 2. Det ser godt ud det i har lavet. Jeg har faktisk lige tilmeldt mig et hold på skolen, hvor vi kan lave keramik, der er desværre en del vente tid.. :S

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det blev faktisk ret fint. God fornøjelse, når det bliver tid til du skal afsted - det bliver måske julepynt det I får lavet der så :)

   Slet
 3. Så godt jeres fine værker på Insta, hvor er det bare hyggeligt :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var ret hyggeligt og sjovt, når det man får lavet, rent faktisk kan bruges til noget :)

   Slet