Hårbørsten - anmeldelse og omtaleHH Simonsen's Wet brush børste - børsten alle taler om for tiden. Eller. Det er måske så meget sagt, men en del mennesker snakker en del om den, og nu gør jeg det også.

Siden jeg begyndte at bruge en Tangle Teezer udfiltrerende hårbørste både til mig selv og mine børn, har jeg svoret aldrig at vende tilbage til en almindelig hårbørste igen. Men jeg vender mig gerne til denne Wet Brush fra HH Simonsen. For den ligner måske nok en almindelig hårbørste, men ligesom Tangle Teezer er den særligt god til at udfiltrere håret skånsomt uden at rive og flå i den stakkels hårpragt. Det hedder en Wet Brush, fordi den skulle være ekstra god til at udrede vådt hår, men jeg synes næsten bedre om at bruge den i tørt hår. I hvert fald sammenlignet med Tangle Teezeren, der godt kan have en tendens til at gøre mit tørre hår ret livligt, når jeg reder det med den. Det gør Wet Brush'en slet ikke.

Børsten er en gave fra Billigvoks.dk.

Ingen kommentarer