#Eva fortæller
Eva har altid været glad for bøger. Sådan nogle rigtige bøger kun med bogstaver i. Bøger som børn under 4 år hverken kan læse eller forstå. Men Eva findes tit siddende fordybet i en tung roman, småmumlende en fantasifuld historie. Jeg undres og charmeres lige meget over det, hver gang jeg ser det. Faktisk er Eva den eneste her i huset, der har læst gennem Fifty shades of Grey, da den en overgang var hendes foretrukne at hive ned fra bogreolen.

Nu har Eva kastet sig ud i at skrive sine egne historier og side op og side ned, bliver fyldt med bølgede linjer og de mest fantastiske historier - eller opskrifter og formularer, som hun også kalder dem.

Det med at læse i "bøgerne med mange bogstaver" er noget Eva altid har gjort. Men det her med at skrive, er noget hun er startet på samtidig med, at jeg begyndte at skrive meget mere i mine notesbøger. Det er ren copy-cat og ret tankevækkende hvor meget ens børn lærer ved ganske enkelt at efterligne efter bedste evne - og hvor stor indflydelse vores små hverdagshandlinger, rent faktisk har på vores børn og den type små mennesker de udvikler sig til.

Ikke alle historier behøver ord...


4 kommentarer

  1. Sikke et dejligt og opløftende indlæg. Jeg sidder netop og er ved at få stress af min bachelor om tidlige læse- og skrivestart. Så er det da skønt med sådan en positiv historie fra det virkelige liv :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det lyder da ellers som en spændende opgave. Er det selve opgaven eller indholdet i den der giver stress?

      Slet