Ego-tid, e-bog og give away

Indlægget her er skrevet i samarbejde med Lahme Kommunikation og L'oreal Paris.


Det her, det er totalt velvære for mig. Tid til kaffen, tid til lakken, tid til bøgerne - de skrevne, de uskrevne og de der skal farvelægges. Kort sagt ego-tid.

Jeg er så privilegeret at have fri hver onsdag. Ofte bliver denne dag fyldt ud med tøjvask, rengøring, oprydning, vacciner og tandlægebesøg, men der bliver fra tid til anden også tid til at holde en fridag, der er helt og holdent øremærket til MIG og min ego-tid. Og jeg er efterhånden også begyndt at kunne holde disse dage med ro i sindet, for vasketøjet skal nok blive ved at være der også selvom jeg river nogle timer ud midt i hverdagene til bare at være overflødighedshorn over for mig selv.

Det er også i disse timer jeg giver mig ekstra tid til velvære - ordne negle, lægge en ansigtsmaske, farve hår eller give mig selv en hårkur. Og mon ikke også man får lidt ekstra overskud til alle hverdagens øvrige spillopper, når man husker en gang i mellem at tillade sig selv lidt luksus?

I denne e-bog som Lahme Kommunikation og L'oreal har begået sammen, får du en masse tips og råd til at få tid til lidt spa-luksus i din hverdag. Men du får også en masse info om skønhedstrends og spa'ens historie.

Som lidt ekstra selvforkælelse, har jeg også fået mulighed for at lade en af jer læsere vinde hele pakken af hverdagsluksus, som du kan se på billedet herunder (Mozart dog undtaget, selvom han kan være kilde til lidt tiltrængt afslapning i hverdagen). Her er shampoo, balsam og hårkur, en hel håndplejeserie fra Essie inklusiv deres helt nye Flowerista serie med 6 forskellige farver og foryngende ansigtspleje i form af Revitalift filler serum og ansigtscreme.For at deltage i lodtrækningen om hele denne herlighed skal du blot smide en kommentar her til indlægget med din email adresse og meget gerne et par linjer eller flere om, hvad der er velvære og hverdagsluksus for dig. Gør dette senest langfredag den 3. april 2015, hvorefter jeg trækker en vinder.80 kommentarer

 1. Ej hvor lækkert! Jeg tror at de stunder hvor man bare stopper op og forkæler sig selv kommer mangfoldigt tilbage i form af ro og nyt overskud :)
  Når jeg virkelig skal forkæle mig selv, så hygger jeg med strikketøj i hænderne, hårkur og ansigtspleje - og ikke mindst neglelak. Jeg eeelsker neglelak, jeg bliver så rolig mens jeg lakerer neglene, og så er det så dejligt at se på sine lakerede negle bagefter :)
  Vh Ása / sunadottir.blogspot.com / sunadottir@hotmail.com

  SvarSlet
 2. Piazastrow@gmail.com

  Får sjældent taget mig tid til selvforkælelse, men et dejligt langt bad, efterfulgt at cremer og diverse. Og essie neglelakken er jeg helt pjattet med. Så mange fede farver

  SvarSlet
 3. Nørj, det var en ordentlig pakke:) Selvforkælelse er tid med strikketøjet, sytøjet, hækletøjet eller noget andet i hænderne uden nogen, der kalder:)
  Hilsen Karen, kme.nielsen(snabela)gmail.com

  SvarSlet
 4. Hverdagsluksus? Jeg synes aldrig jeg har tid. Men når jeg gir mig selv lov til at læse en bog, jeg ikke SKAL læse, så har jeg det godt :-)

  Kh Mai // maiodgaard@gmail.com

  SvarSlet
 5. Hverdagsluksus? Jeg synes aldrig jeg har tid. Men når jeg gir mig selv lov til at læse en bog, jeg ikke SKAL læse, så har jeg det godt :-)

  Kh Mai // maiodgaard@gmail.com

  SvarSlet
 6. Har en dejlig dreng på snart 11 mdr. Og til august kommer lillebror så her i huset er hverdagsluksus at når drengen er afleveret og man kan tage et laaaangt bad. Lige fortiden står den ellers på nedpakning af hele hytten da vi har købt huS som jo lige skal have en kærlig hånd. Så håber at jeg kan finde / tage mig tid til lidt mig luksus og din guve away ville være et godt sted at starte ☺

  Kh Tanja tanjasheaven@hotmail.com

  SvarSlet
 7. pernillefrom@hotmail.com

  Hverdagsluksus for mig er når jeg om aftenen (eller eftermiddagen når det er virkelig godt), kan sætte mig med en god kop the og mit hækletøj eller en god bog og bare slappe maks af. Hvis jeg oven i købet lige har lagt en ny lak på tæerne, der kan hærde imens, så bliver det ikke ret meget bedre :)

  SvarSlet
 8. Velvære er for mig, når læsningen er klaret, hjemmet er opryddet og jeg helt uden dårlig samvittighed kan synke dybt ned i sofaen med strikketøj, serier eller en god bog. Forkælelse/luksus for mig, er også tid og råd til at gå i butikker og shoppe noget kun til mig selv :-)

  Katrinebitschjohansen@gmail.com

  SvarSlet
 9. Jeg ønsker mig onsdagsfri, når jeg skal tilbage fra barsel. Hverdagsluksus her et pt bare et bad eller en kop te - med spæde tvillinger er den slags næsten håbløst, jo :-)

  SvarSlet
 10. Uh nogle lækre forkækelsesting - jeg nyder at slappe af med ansigtsmaske toppet med tid ved symaskinen det er ren luksus for mig :-)

  SvarSlet
 11. Uh nogle lækre forkækelsesting - jeg nyder at slappe af med ansigtsmaske toppet med tid ved symaskinen det er ren luksus for mig :-)

  SvarSlet
 12. Jeg nyder at have 10 minutter for mig selv i sofahjørnet når mand og barn sover. Tit strikker jeg, men jeg sidder også nogle gange med en bog. Derudover kan et stykke chokolade gøre underværker i stressede situationer, de få sekunder hvor jeg tygger, smager og synker kan få mig til at glemme alt omkring mig

  SvarSlet
 13. Jeg nyder de timer/dage hvor mine børn er hos deres far, for så kan jeg komme neglelak på, læse bøger eller bare sove længe og så spise morgenmad i sofaen :) kh Pia

  SvarSlet
 14. Elsker at have tid til mig selv. Så bruger gerne min ego-tid på, at strikke, tage fodbad, lægge en ansigtsmaske, bruge en hårkur samt nyde en kop varm te i et lækkert krus.

  Ego-tid er vigtig for alle, tror jeg

  SvarSlet
 15. Elsker også mine fri-onsdage. Er i arbejdsprøvning mhp flexjob pga min bindevævssygdom. Ville elske at kunne bruge mine onsdage på lidt selvforkælelse:-). Knus Gitte

  SvarSlet
 16. Velvære og luksus for mig er tid. Tid til at gøre de ting jeg gør - afslapning, oprydning, madlavning, ridning etc. Så for mig at det ikke det at have tid til én ting, men til alting! :-) lktl2(a)yahoo.dk

  SvarSlet
 17. Luksus er når man kan få en times fred til at lægge neglelak på

  camilla(@)frumillascupcakes.com

  SvarSlet
 18. Luksus for mig er, når jeg har lavet mine gøremål i forbindelse med mit studie. Så har jeg nemlig tid til at hygge på sofaen med min kæreste :-)
  Tina-hauris@hotmail.com

  SvarSlet
 19. Tid til mig selv,er dog ikke så tit det sker med4 drenge,men nyder når jeg har en stille stund :)
  Marialundpedersen@gmail.com

  SvarSlet
 20. Luksus er for mig lækker mad. En god bøf eller en skøn dessert (med chokolade selvfølgelig)

  maibrittj_@hotmail.com

  SvarSlet
 21. Sikke lækkert! Jeg elsker at have tid til at få lavet noget godt mad til hele familien, at have tid til at løbe en tur (selv) eller hvis jeg en sjælden gang har formiddagen fri, så ELSKER jeg at sætte en serie på tv og strikke et par timer. Dét er ego-tid.

  SvarSlet
 22. Hverdagsluksus er ekstra tid. Til at drikke kaffe i sofaen med tæppet over benene og bloglæsning på ipaden. 😊

  Christina
  christinabonke@hotmail.com

  SvarSlet
 23. Hverdagsforkælelse for mig er karbade, den ultimative luksus

  SvarSlet
 24. Velvære og hverdagsluksus for mig er at huske på sig selv i farten. At tage sig tid til at nyde små øjeblikke, og være i nuet. Synes at vi ofte har alt for travlt med at følge med, at vi glemmer at være til stede i nuet. :)
  Derudover mener jeg også at velvære og hverdagsluksus er at sørge for at pleje sig selv - både fysisk men også mentalt.
  Det kan være alt fra at tage et langt bad, læse en god bog, meditere, lægge en ansigtsmaske eller spise lidt ekstra lækker mad.

  God påske :)
  Leavinz@hotmail.com

  SvarSlet
 25. Lækker give away...når jeg har onsdags fri og er i fitness centret efterfulgt af dejlig frokost på min stamcafe....et dejligt magasin, at købe ugens 💐buket og drikke ugens Chai latter 🍵 og de gange der er råd til 🍣 sushi..
  God påske 🐰

  koldingkristensen@gmail.com

  SvarSlet
 26. Hverdags-luksus for mig... er når jeg kommer smadret hjem fra job, smider fødderne op i sofaen, med hjemmebagte småkager og te inden for rækkevidde. Hvorefter jeg tager en power-nap.

  "Jeg lægger mig godt tilrettet, med fjernbetjeningen i hånden (armen skal hænge lidt ud over kanten på sofaen)... når den lander på gulvet med et brag og jeg vågner, er kunsten at sætte sig op. Lyder åndsvagt men føler mig efter blot 7-8 minutter sprængfyldt af energi igen"

  piahaun@gmail.com

  SvarSlet
 27. For mig er velvære i hverdagen at have tid til mig selv. At kunne tage et dejligt varmt bad, og kravle under dynen med en god bog om aftenene, eller have en stille stund om morgenen.
  linefugl09@gmail.com

  SvarSlet
 28. Ej hvor lækkert :) Hverdagsvelvær kan være mange ting for mig... At have god tid til at ordne mine negle, at lave en ekstra lækker morgenmad i weekenden eller at gå en tur i skoven...

  //Maja
  maja3012(a)hotmail.com

  SvarSlet
 29. Hverdagsluksus for mig er skønhedspleje i fred og ro. :)

  Vh Mie Kristensen
  miekrumme(a)hotmail.com

  SvarSlet
 30. Hverdagsluksus for mig er en fredelig stund, et stort kram, en reklame-fri radio på vej til arbejde, et rent køkken at smøre madpakker i, et stille sovende hus om aftenen, en lækker creme, røde negle på tæerne, forårsblomster.. <3
  Miatilda A // aimlovelive@gmail.com

  SvarSlet
 31. Hverdagsluksus er en sjælden ting efter, at jeg blev mor, så det er fx. at få lov til at nyde min morgenmad i ro uden at blive forstyrret x antal gange de sjældne gange hvor jeg kommer op før banditten :) Det sker så sjældent, så jeg nyder det, når det endelig sker.

  Mvh Monica
  volcanokitten@outlook.com

  SvarSlet
 32. Velvære og hverdagsluksus er når jeg har tid til at gøre præcis hvad jeg har lyst til.. Om det er at løbe en tur eller ligge under dynen og se serier. Det at have tid til at vælge frit er en luksus, som de fleste vidst ofte glemmer. Det er en vigtig del for mig at huske på alle de små ting, som egentlig er en luksus - rent vand, at kunne tage et bad, at have et køleskab med mad i. Så føles de små ting også mere luksus agtige i hverdagen ;-)
  Anna / annaofelia@live.dk

  SvarSlet
 33. På SU handler hverdagsluksus for mig oftest om at lave lækker og næringsrig mad. Det er fantastisk, når man tager sig tid og penge til at kokkerere noget andet end pasta/kødsauce og tunsalat! En anden, lidt nemmere tilgængelig luksusting er kram og kys! Det er det BEDSTE!

  Frejariise@yahoo.dk

  SvarSlet
 34. Velvære og hverdagsluksus er for mig, slappe af helt alene,med en god ansigtsmaske,mens jeg læser en god bog,eller ser en god film,det kan også være en tur til damefrisør,som ikke sker så tit,ligge og sole mig i haven om sommeren,når tiden er til det. :)
  piastulle@hotmail.com

  SvarSlet
 35. Årh, det ser lækkert ud! Velvære er for mig ren afslapning - f.eks med en god bog, lækkert hjemmelavet mad, stearinlys, ansigtsmaske og et dejligt varmt bad! Ud over det gør en løbetur og/eller en god omgang træning i Fitness virkelig underværker for mit velvære - man bliver så glad og energisk af det!

  Emma Rørbæk - fergie_emma@hotmail.com

  SvarSlet
 36. Luksus er lækker mad og god kaffe :)

  selinedam@hotmail.com

  SvarSlet
 37. Hverdagsluksus er for mig at sætte Tina Dickow på afspilleren, tænde duftlys og putte badeolie i et varmt karbad
  mordalsgaard@live.dk

  SvarSlet
 38. For mig er lukus ansigtsmaske, neglelak og hårmaske :)
  Prøver lykken. Sabrine.rigmor@yahoo.com

  SvarSlet
 39. Selvforkælelse for mig er lækre cremer, velduftende shampoo + bodyscrubs, ansigtsmasker, fodbad og neglelakker :D

  //Bobber
  Mrsspeechless (a) jubii.dk

  SvarSlet
 40. Jeg synes en tur i bad, under bruseren eller hvis karbad er muligt, men noget velduftende body schampoo kan gøre en lille pause fra hverdagen til det *rene* luksus (pun intended) hvis bare man husker at tømme hovedet fra alle pop-corn tanker og bevidst tage en pause fra tanker imens, og så kommer man ud igen, som ny (vasket)!

  Krydser alt der krydses kan! Skøn konkurrence!

  SvarSlet
 41. Hverdagsluksus for mig, er at give mig selv tid til at pleje min krop og slappe af. Tage et fodbad, ordne negle, købe mig selv en ny neglelak eller sidde med en god ansigtsmaske. At tage et langt bad og smøre mig ind i en lækker creme, samt putte en hårmaske i håret og lade det blive helt silkeblødt. Sætte god musik på og danse rundt i undertøj, mens man bare gør lidt godt for sit indre og ydre <3

  xoxo,
  Sam Madeleine Athena
  SamConradsen@live.dk

  SvarSlet
 42. Åh, hvor lækkert!
  Hverdagsluksus for mig er løbeture, der giver fornyet energi, lækker mad samt ansigtsmasker, manicure og den slags :)

  cecilie.krolykke@gmail.com

  SvarSlet
 43. lidt det samme som du siger, at tage et par timer ud af den travle hverdag, og bruge på sig selv. Tage med 3 tøser i spa, en tirsdag kl. 11.00 og drikke et glas champagne. (True story, I promise!) :) Hadlashop (a) gmail.com

  SvarSlet
 44. Velvære og hverdagsluksus for mig er at kunne sidde noget tid alene ude på altanen og nyde forårssolen - med kokosduftende sololie fordelt i ansigtet og en kop hjemmelavet latte - uhmmmm ;-).

  Gode hilsner
  Åse / aaselejboelle@gmail.com

  SvarSlet
 45. Jeg er vild med en stor kop kvædethe, en god krimi og benene op og elsker at forkæle krop og sjæl i det hele taget med en god massage, neglelak og velduftende hår ; )
  God Påske
  Rikke
  rikke_bruunjensen@hotmail.com

  SvarSlet
 46. Hverdagsluksus for mig er den tid jeg tager til mig selv hvor jeg hygger mig med en god bog :)

  SvarSlet
 47. Et lækkert karbad mens manden passer børnene :-)

  daniellalind@live.dk

  SvarSlet
 48. Min kaffe og når det skal være noget ekstra selvforkælelse laver jeg en hjemmespa, med sukkerscrub.

  God påske
  Anne-Marie ama(at)grafvika.dk

  SvarSlet
 49. Sikke en skøn præmie!
  Det er hverdagsluksus for mig, når jeg engang i mellem har god tid om morgenen. Så tager jeg et ekstra langt og varmt bad, gør mig klar i et stille og roligt tempo og nyder min morgenmad. Så er dagen startet på en helt perfekt måde. :-)
  arenkild@hotmail.com

  SvarSlet
 50. Hverdagsluksus er når man har god tid til at læse en god bog eller se en film, og har kaffe og chokolade til :)
  sharkjaer@gmail.com

  SvarSlet
 51. Mit hækletøj sammen med en god serie/film - det er ren luksus for mig :-)
  Toenning@gmail.com

  SvarSlet
 52. Hverdagsluksus er en god kop te & en lille pause i en travl dag på jobbet (som fængselsbetjent)

  SvarSlet
 53. Åh som singlemor til 3 skønne knægte hvoraf 2 har diagnoser, er al tid jeg kan bruge på mig selv hverdagsluksus <3 fx tid til en lang gåtur, skønt for både krop og sjæl.
  yokopop1975@hotmail.com

  SvarSlet
 54. hverdagsluksus er når der er ekstra tid og overskud til at kræse i køkkennet
  marianne.lykke@gmail.com

  SvarSlet
 55. Hverdagsluksus er den halve time, jeg har for mig selv om morgenen inden resten af huset står op - og der er stille..helt..helt stille ;0)
  Et dejligt langt karbad er nu heller ikke helt skidt

  SvarSlet
 56. De ekstra fem minutter i badet en sjælden gang er såå skønne :). Hilsner fra mamalotten@gmail.com

  SvarSlet
 57. Min selvforkælelse er lige at sidde ned og læse ½ time i en bog inden ungerne skal puttes.
  fam.nyegaard@gmail.com

  SvarSlet
 58. Luksus for mig, er når jeg kan sove længe og spise god morgenmad uden at have travlt :-)
  Mvh. Pernille
  (pillelanng@msn.com)

  SvarSlet
 59. Jeg har også fri hver onsdag. Er flexjobber, og sover det meste af min tid væk (desværre). MEN når jeg står op henad formiddagen, elsker jeg også bare at nulre med kaffe, bøger, blog og neglelak. Det er velvære for mig. Går jeg rigtigt til den, får jeg også en ansigtsmaske passet ind.

  SvarSlet
  Svar
  1. Oooog så glemte jeg min mailadr.
   krumme.rand(@)gmail.com

   Slet
 60. Jeg elsker faktisk at lave mad, så når jeg kommer hjem om eftermiddagen / tidlig aften, er det egentlig selvforkælelse at være kreativ i køkkenet med god musik til :)
  d.isbjoerg@gmail.com

  SvarSlet
 61. Krydser fingre for at vinde - dét ville da være luksus! :)
  Michellehjensen89@gmail.com

  SvarSlet
 62. Velvære og hverdagsluksus for mig er mange ting: et varmt fodbad, en dejlig kop the, en gåtur i det fri, skøn musik, et lækkert måltid mad, læse en god bog i solens stråler i gyngestolen... Det er med at nyde de små ting i hverdagen og finde sine små oaser i en travl dagligdag :) Det vil være dejligt at vinde de lækre sager! God påske :) Hilsen Maria (mariaromer87@gmail.com)

  SvarSlet
 63. Ih hvor er det en fin præmie.
  Velvære for mig kan være mange ting, en tur på stranden hånd-i-hånd, tændte stearinlys, kage, en god lur (af den slags man bliver frisk og mæt af og ikke den anden slag hvor man bliver mere tørt og sløv - desværre er mine tit sidstnævnte), et smil fra en fremmed eller en man holder af, nybarberede ben, når jeg giver mig tid om morgenen til at lave min yndlingsmorgenmad (skyr rørt om med vanilje, fintskårnes frisk frugt som f.eks. Jordbær, blåbær og vindruer, mandler og flydende honning - mums!). Jeg må dog indrømme at de stunder jeg nyder allermest er når min kæreste og jeg giver os tid til hinanden og vores kærlighed - når han lige når at sige ordentligt farvel om morgenen inden han går med et langt kys og lidt Nussen på min hånd, når vi griner og pjatter sammen, når vi snakker sammen eller spiller i stedet for bare at tænde for tossekassen mv
  Mvh Rikke
  Gyngehesten(a) Hotmail.com

  SvarSlet
 64. Hverdagsluksus for mig er et langt varmt bad med masser af forskellige pleje til mig! :)

  Louise Janner // louisejanner@hotmail.com

  SvarSlet
 65. Når jeg skal hygge mig allermest er det i sengen, med en masse stearinlys og tanken om at der er intet at lave :)

  Knus // smukkeza@gmail.com

  SvarSlet
 66. Velvære og hverdagsluksus er når man lige får taget sig tid til at få lagt en ansigtsmaske eller lige får læst lidt i yndlingsbogen. Hilsen Helle - hellecas@ofir.dk

  SvarSlet
 67. hverdagsluksus er når jeg kan koble af, ikke tænke på børnene (fordi jeg ved min mand lytter efter dem), tage et langt bag hvor jeg bruger scrub, ansigtsmaske og slutter med lotion.
  efterfølgende ordnes der negle og puttes ny neglelak på.

  det sker ikke så tit... men hvor er det skønt <3

  kjerstinenaja@gmail.com

  SvarSlet
 68. Åh! Hverdags luksus er når der are er tid til MIG på programmet. Når jeg ikke behøver at skele til vasketøjet, oprydningen eller andre trælse pligter, men bare kan sætte mig foran symaskinen og sy sy sy hele dagen!
  Og bagefter smide benene op på soafen, og tage neglelak på og se dårligt reality på Kanal 4!

  SvarSlet
 69. Har lige været på wellnessophold, så bliver det nok ikke mere luksuriøst for mig!
  koldfoer12 (a) hotmail.com

  SvarSlet
 70. Hverdags luksus for mig er min ugentlige morgen gåtur i skoven alene med min hund. Når lille manden på 1 år er afleveret i dagpleje går turen i skoven. Det er kvalitetstid med vovsen og et frirum alene i hverdagen som er muligt pga. Skiftende arbejdstid.

  SvarSlet
 71. Lisbethandersen3@gmail.com

  Velvære er det jeg har brugt dagen på i dag; sidde i solen med strikketøj og lydbog flankeret af en kop kaffe.
  Elsker også essies farver

  SvarSlet
 72. Hvor ser det lækkert ud.. Hverdags luksus for mig er nok tid og solskin.. Desværre ofte ikke noget man selv har indflydelse på, men bare det at sætte tid af til at tage neglelak på, kan være en luksus! Tæt efter kommer nyt garn, gerne noget som matcher neglene..

  Leark@ofir.dk

  SvarSlet
 73. Hverdags luksus for mig er at købe et lækkert blad og en cafelatte med hjem som jeg nyder mens jeg læser og lægger fin neglelak. Uden neglelak føler jeg mig mæsten nøgen. Udvalget her ville være kærkomment!

  God påske til dig og dine!
  Kh / juliabsn@hotmail.com

  SvarSlet
 74. Hverdagsluksus = frihed og væren i nuet - ro og tid til personlig pleje både udenpå og indeni :)

  SvarSlet
 75. Sikke en lækker give away - velvære for mig er må jeg indrømme et fremmed begreb. Jeg har siden jeg har fået mine to små (som nu er 4 og 2 år), ikke haft en eneste stund for mig selv, hvor der ikke har været et eller andet praktisk der skulle ordnes. men med så lækker en give away, kunne det være starten på lidt velvære tid for mig.
  Kh Maria (min-mors-mirakler)

  SvarSlet
 76. Krydser finger for at det bliver mig. Elsker velvære😜😜 uanset hvad det er... anjadumont@gmail.com

  SvarSlet
 77. Mine prioriteringer har ændret sig siden weekenden. Normalt ville jeg sige et dejligt varmt og langt bad eller at kunne sidde med fødderne op og læse et nyt blad. Men efter at have læst om Stine og bidraget til indsamlingen må jeg sige: at kunne kramme mine børn, at kysse dem ekstra meget godnat eller at se dem lege. Det er blevet luksus og velvære for mig, de gir mig nu en anderledes ro i sjælen på en måde som de ikke gjorde før :-)

  God påske til alle fra mig

  Joanrasmussen@mvb.net

  SvarSlet
 78. Hverdagsluksus for mig er tid til en gang imellem at læse blogs, at kunne lakere negle og at gå en tur med mine unger i skoven :-)
  Håber jeg kan nå at være med...
  /tina

  SvarSlet