Vamset cardiganSom jeg nævnte her, har jeg for første gang i mange år strikket noget til mig selv, der er større end et halstørklæde, nemlig en dejligt vamset cardigan. Og det var faktisk slet ikke så svært. Det sværeste var nok at vælge mønster - man kan jo ikke rigtig prøve modellen og se om man bryder sig om den, førend man har lagt mange timers arbejde i det. Derfor blev det også til en optrævling og ombestemmelse, da jeg ellers havde lavet et helt rygstykke på en anden model... Jeg kunne mærke at jo mere jeg strikkede, jo mere blev jeg i tvivl for hvergang jeg havde strikket en pind og skulle vende arbejdet. Kender du det? Så er der faktisk kun én ting at gøre; pille op! Jeg fandt så et andet mønster til samme garntype og den har jeg overhovedet ikke tvivlet over undervejs.

I går fik jeg hæftet ender, syet knapper i og skyllet den op, så jeg i dag kunne have den på for første gang. Og jeg er stadig ganske tilfreds med den, bortset fra den er blevet lige lovlig lang på ærmerne og må have lidt opsmøg (indtil jeg får mig de lange, slanke arme jeg går og ønsker mig).

Bonusinfo: jeg har brugt dette mønster til trøjen.

Ingen kommentarer