Lange øjenvipper... omtale og anmeldelse


Produkterne omtalt i indlægget her, er sponsoreret af Billigvoks.

I de sidste par uger har jeg afprøvet øjenvippe- og øjenbrynsprodukter fra Divaderme, et for mig, tidligere ukendt mærke af make-up, der eftersigende skulle kunne gøre ganske vidunderlige ting for øjenbryn og ikke mindst vipper.

Bryn
Mine øjenbryn har altid været mørke og kraftige og jeg har altid været så ked af dem. Specielt i mine tidlige teenage-år, hvor pincet og plukning stadig var uprøvede begreber for mig... I dag er jeg meget glad for mine mørke øjenbryn og ekstra meget glad for at de meget naturlige (læs: kraftige) øjenbryn endelig er på mode. Dog har jeg gennem årene taget revanche på min tidlige ungdoms manglende pincet-erfaring og har til tider virkelig givet den gas med pincetten! Dette har givet mig lidt permanente ujævnheder i min øjenbrynsvækst. Noget jeg nok mest selv ligger mærke til, men som jeg alligevel dagligt glatter lidt ud på ved hjælp af make-up. Her til er Brow-extenderen utroligt effektiv. Men det er vigtigt at være lidt forsigtig, synes jeg, da det hurtigt kan udvikle sig til et sandt skovsnegle-look, hvis man får lagt bare ét lag for meget på.

Vipper
Jeg er helt klart solgt over selve fiberbehandlingen, Lash Extender, som jeg synes ret nemt giver et godt resultat med en tilpas "kunstig øjenvippe" effekt. Det er en masse små fibre man lægger oven på en nylagt "våd" mascara. Det vigtige er herefter, at forsegle vipperne igen med endnu et lag mascara. Med i testsættet her var også Divadermes egen mascara, men den er jeg ikke specielt vild med, da den er så våd, tung og klistret, at det nærmest er uundgåeligt ikke at få sammenklistrede og klumpede vipper. Men det er heller intet problem at bruge Lash Extender sammen med en hvilken som helst anden mascara man måtte foretrække. Lige meget hvilken man bruger, kræver det en smule øvelse at bruge fibrene, men når først man har teknikken på plads, synes jeg virkelig man kan få et godt resultat.

Det færdige resultat med alle 3 produkter i brug:

Ingen kommentarer