Eva Elisabeth 4 år!

I går fyldte min lille Eva-mus 4 år. Tænk som tiden går. Det er dejligt, men som alle andre forældre (tror jeg) ville jeg en gang imellem ønske, jeg kunne skrue tiden lidt tilbage - eller i det mindste sætte farten ned. Bare lidt.

Tænk at det nu er 4 år siden, at jeg postede dette indlæg (og tænk at jeg gjorde det samme dag som jeg havde født!) og 4 år siden, at jeg kunne præsentere en lille bitte Ida for sin endnu mere bette lillesøster for allerførste gang...

Der er ikke noget, som ens børns fødselsdage, der kan få en til at boble over af ren nostalgi.
2 kommentarer

  1. Stort tillykke med din store lille pige. Jeg kender rigtig godt til det med at man særligt på fødselsdage reflektere over tids begrebet. Alle aldre har jo deres charme, men for pokker hvor går tiden nogle gange for stærkt.
    Kh Maria (min-mors-mirakler)

    SvarSlet
  2. Stort tillykke med store Eva
    Og ja, når jeg ser tilbage, har jeg også vist og fortalt hele verden om min nye baby. Men det er jo fordi vi er så stolte af dem og helt helt forelskede! Sådan nogle følelser har bedst af at blive råbt ud over verdens tage. Hvis man er til det med internet

    SvarSlet