...og lækkert hår!

Indlægget her er skrevet i samarbejde med Lahme Kommunikation og Garnier Olia fra L’Oréal i forbindelse med deres udgivelse af en fin lille Hårfarvningsguide-ebog. E-bogen kan du læse lige her og længere nede kan du deltage i lodtrækningen om en lækker pakke med hår-produkter fra Garnier.
Men først lige lidt om hår - eller faktisk en hel del. For er der noget der kan optage de fleste af os i (uhentsigtsmæssigt?) lang tid, så er det vores hår; vores frisure, vores hårfarve. Og mon ikke der er mange, der har en fortælling eller to om deres eget hår eller forhold dertil. Her får du i hvertfald lidt af min.Den gang jeg var syg og måtte klippe alt mit lange hår af, forestillede jeg mig, alle de forskellige frisurer og farver, jeg ellers aldrig ville turde kaste mig ud i, mens det voksede sig langt igen. Men da først jeg stod i det havde jeg kun lyst til, at mit hår skulle være så meget MIG som muligt. Jeg opdagede, hvor vigtigt det var for mig at ligne mig selv og hvor meget af ens identitet, der faktisk ligger i ens hår og frisure. Meget mere end jeg før havde tænkt over.

Nu er mit hår (heldigvis!) langt og sig selv igen og jeg er blevet endnu mere konservativ omkring mit valg af frisurer; det skal bare være langt, naturligt og velplejet. MEN de grå hår er piblet tydeligt frem de seneste år og i mørkt hår som mit er de ikke sådan til at overse. Og her går altså min grænse for hvor naturligt mit hår skal være. Så jeg farver mit hår. Ofte.

Da jeg var yngre farvede jeg det også fra tid til anden, når humøret var til det. I gymnasiet blev det ofte Henna-rødt og var til dels med til at give mine veninder og jeg gruppe-øgenavnet "Flipperrakkerpakket". Senere blev jeg forfalden til noget helt mørkebrunt næsten sort i en overgang. Herefter var jeg i noget tid "fan" af min naturlige hårfarve - men så var det de der små grå, meldte deres ankomst... Nu går jeg derfor efter en hårfarve, der kunne være min egen for at få dækket det grå. Men det kan også være lidt svært, når man har farvet hår i så mange forskellige nuancer, at man næsten har glemt, hvad der var det oprindelige. I flere år har jeg tænkt det skulle være mørkere end det faktisk er, men jeg har opdaget at jeg faktisk får et langt mere tilfredsstillende resultat ved at farve det i en nuance et par toner lysere. Efter at have læst e-bogens guide til valg af hårfarve, tænker jeg også jeg skal forsøge mig i en retning med lidt koldere nuancer, end hvad jeg tidligere har gjort.

...og så til det du kan vinde

Hvordan man bedst muligt finder frem til lige den nuance-skala, der passer til en, kan du læse mere om i e-bogen sammen med andre småfifs og snak om tendenser inden for hårmode. Herefter kan du nemt finde en farve fra Olia, skrive det i en kommentar på indlægget her og på den måde deltage i lodtrækningen om 2 hårfarver + alle de øvrige hårprodukter på billedet her.


Gør det senest torsdag d. 29. januar 2015 og så er du med i lodtrækningen.

22 kommentarer

 1. Mit ønske til ny hårfarve er gylden mørk askblondt

  SvarSlet
 2. Dark Brown

  Mvh Monica
  volcanokitten@outlook.com

  SvarSlet
 3. 3.0 BLACKISH BROWN SORTBRUN er nok den farve jeg har mest mod på at prøve af dem som blev anbefalet :)

  hersom@mil.dk

  SvarSlet
 4. Ask mahognibrun ville være sjov at prøve.

  SvarSlet
 5. Jeg ville gerne have sortbrun :-)

  linefugl09@gmail.com

  SvarSlet
 6. Ville elske at vinde en ask gyldenblond!

  SvarSlet
 7. Wow for en lækker præmie :)

  Ønsker farven sortbrun.

  Rigtig god weekend :)

  Bedste hilsner fra,
  Leslie B.S.

  Lesliespam89@gmail.com

  SvarSlet
 8. 10.0 Very light blond
  Meget lysblond

  :)

  SvarSlet
 9. Sikke en lækker give-away :-) lys-blond vil være perfekt til mig. tina-hauris@hotmail.com

  SvarSlet
 10. Ønsker mig dyb violet eller sortbrun! Er igang med at skaffe langt hår for første gang i mange mange år.. Håret er nu ved at blve rastløs, så lidt farve er lige hvad jeg trenger til :)
  Landstroem@hotmail.com

  SvarSlet
 11. Ville rigtig gerne vinde "Mørkebrun 4.0".
  Super fin e-bog. “Finessen findes i farven” fandt jeg super interessant, da det besvarede nogle spørgsmål jeg selv gik med Synes generelt bare at e-bogen var lærerig læsning …Og så er jeg tosset med vandfarve designet.
  Jeg skal til min venindes bryllup om 1½ måned, så det ville da være herligt at have flot nyfarvet, skinnende og flot sat hår. Det må dette være den ultimative pakke til.

  God mandag.
  Leavinz@hotmail.com

  SvarSlet
 12. Ask gyldenblond - jeg er ikke modig nok (endnu) til den kobberfarvede..
  Miatilda A // aimlovelive@gmail.com

  SvarSlet
 13. Light blond er så flot!! Det er helt klart den farve jeg vælger hvis jeg bliver den heldige :)

  Innocentcherryblog@gmail.com

  SvarSlet
 14. Mahogni - farve 5.5 - vil passe godt til mig :-)!

  Vh Åse / aaselejboelle@gmail.com

  SvarSlet
 15. 5.3 Gyldenbrun er en farve, jeg gerne kastede mig ud i ;)

  Anna // offentliganna@gmail.com

  SvarSlet
 16. 4.15 ASH MAHOGANY - ASK MAHOGNIBRUN

  Sabrine Rigmor Rasmussen - Sabrine.rigmor@yahoo.com

  SvarSlet
 17. Jeg ønsker mig 4.15 Ash mahogany - Ask mahognibrun
  ravnmann@gmail.com

  SvarSlet
 18. Jeg er vist mest til en sortbrun - og jeg trænger efterhånden virkelig meget til en farvning -

  SvarSlet
 19. Intens mahognibrun. Det kunne være fantastisk

  SvarSlet
 20. 3.0 -soft black passer vist lige til mig :-) -og skulle jeg blive den heldige ville jeg dele produkterne med min kære mand, der uden tvivl er den i vores familie, der bruger flest hårprodukter ;-)
  Kh Louise

  SvarSlet
 21. Mahogni 5.5 vil være perfekt til mig :-)!

  Vh Åse / aaselejboelle@gmail.com

  SvarSlet