Lyse januar

Så kom januar måned alligevel til ende og jeg synes, vi nu for alvor har fået taget rigtigt hul på 2015.Lige så mørk og iskold og rivruskende januar har været, lige så meget har jeg forsøgt at fylde den med så meget lys, hygge og klare pasteller som jeg har kunne.

Fine, lyse pasteller trækker altid mest i mig oven på en glittrende og farveeksploderende juletid og så bringer det lidt lys og forårsløfter med sig i den ellers så mørke vintertid.

Collagen er taget fra mine januar-billeder på Instagram.

2 kommentarer

  1. Januar har været ganske forfærdelig... Godt en er overstået. Jeg har slæbt til huse af grene fra haven, for blot at skabe lidt solskin indendørs På månedens sidste dag, er der her i det sønderjyske totalt vindstille, frostklar, solen skinner smukt på mine møgbeskidte vinduer... Håber vejret i dag, følger med ind i februar... :0)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja alt andet lige går vi jo lysere tider i møde. Synes dog ikke jeg vil sige januar har været helt forfærdelig, mest af alt synes jeg faktisk den er gået hurtigt. Men min favorit tid på året, bliver den nok heller aldrig :)

      Slet