I den kolde tid - bits & pieces og lidt omtale


Så blev det alligevel vinter, sådan for alvor! Og i en kold tid er det godt at have rare ting at lune sig med. Personligt bruger jeg meget tid på strik, kaffe og Game of Thrones. En serie jeg tidligere har været startet på og er gået død i, men som jeg nu har givet en chance til og jeg må sige den er groet på mig. Specielt hele persongalleriet synes jeg er så godt skrevet og ikke mindst spillet og jeg er overordentligt godt underholdt.

I en kold tid er det også overordentligt dejligt med en god håndcreme til de frostudsatte hænder. En specielt dejlig en af slagsen er HandDrink fra Jane Iredale, som jeg har fået fra Billigvoks.dk. Den er enormt drøj, velduftende og overhovedet-ikke-fedtende og passer perfekt i håndtasken.

En lille håndfuld familiebilleder fra et fotoshoot vi lavede tilbage i december, dumpede ind i postkassen for nogle dage siden og gør mig helt glad og minder mig om en virkelig hyggelig eftermiddag vi havde sammen. Billederne skal bruges til en kampagne for Livol-vitaminer - så hold øje med os i dit lokale supermarked.

I vores lokale Frederiksberg Center, fandt vi de fantastiske glimmer-cupcakes, da pigerne og jeg holdt en fridag sammen. Da glemte vi alle næsten kulden, mens vi ilede hjem for at kunne sætte tænder i herlighederne. Så nok er det koldt, men hygge er der stadig masser af.

2 kommentarer

 1. Sikke smukke billeder du har lagt op :-)
  Også et smukt vinterfoto ud af vinduet :-)
  Du har ret med håndcremen i kulden.
  God weekend fra Maria & Tina "En verden af kunst"
  www.mariahoffbeck.blogspot.com

  SvarSlet