Mine juleønsker, et par gode shops og lidt om gaveræsJeg har opdaget og genopdaget et par nye gode shops, der både har fysiske butikker tæt på mig og webshops (tæt på min sofa, he he), hvilket er den helt optimale kombi for mig.

Superlove har jeg tidligere handlet hos, men har på en eller anden måde formået at glemme dem lidt igen. Men det er et glædeligt gensyn, nu hvor den er "dukket op" i min verden igen.

& other Stories er til gengæld et helt nyt bekendtskab jeg fornylig har gjort mig og det startede med jeg valgte at kigge inden for i deres fysiske butik i Søstrene Grenes gamle butikslokaler på Vimmelskaftet/Strøget. Ihh altså, for en Aladins hule der åbnede sig op for mig!

Fra begge steder (plus lidt andre steder) er der røget ting på min ønskeliste og gjort gaveindkøb fra og der er god mulighed for at spendere både fra små og store punge.

Jeg udveksler julegaver med 3 af mine veninder, hvor vi hver står for at købe gave til 1, der så er fra os alle. På den måde bliver det ikke alt for uoverskueligt, ej heller økonomisk, da vi har et budget på 300 kr. Set helt firkantet (og kynisk) er det ren og skær bytte-bytte-købmand, men heldigvis er der ingen af os 4, der er alt for firkantet. Vi synes det er dejligt at åbne en pakke juleaften og sende en tanke til de andre og vide, der også er blevet tænkt på en selv, ved udvælgelsen af gaven. Og det er vel i bund og grund ideen med hele dette gaveræs til jul - som for øvrigt er meget mere GAVE end ræs i min verden.

Collagen herover er af mine ønsker til maks. 300 kr. Måske noget du lige står og mangler til din egen ønskeliste eller gaveindkøb?

 1. Halstørklæde fra & other Stories
 2. iPhone etui fra & other Stories
 3. Kaleido bakker fra HAY
 4. UNE mascara fra Greenskin
 5. Posietint fra Benefit
 6. Bright Cristal parfume fra Versace
 7. The POREfessional fra Benefit
 8. CORALista rouge fra Benefit
 9. Armbånd fra Pendulum

1 kommentar

 1. Superfede gaveønsker du har til dig selv, sådan skal det være... Gryder, potter og pander er også total yt her. Nej, jeg håber også på gaver hvor der er tænkt på MIG.... Lækker parfume, neglelak, tøj og andet..... For mig handler julen også om at glæde ens nærmeste, uden det tager overhånd. :0)

  SvarSlet