Min tur til New York - nu i fotobogKan I huske, da jeg rejste på ferie uden mand og børn? Det var bare mig og 3 veninder, der rejstover og besøgte vores for tiden New York-bosiddende veninde. Og det var eddersparkme en skønferie-tøsetur! Nu har jeg (langt om længe, aheem) fået samlet et udpluk af alle de billeder vi fik knipset i en fotobog fra Cewe. Og det er altså bare noget andet, når man får sine billeder ud på print frem for på en skærm. Det kan om noget bringe alle de gode minder tilbage. Og fik jeg sagt, at det var en skøn ferie?

Vi havde lejet et fantastisk 2-etagers hus gennem Airbnb lige i hjertet af Williamsburg i Brooklyn og det var helt perfekt. Der var endda en lille have, hvor de kolde øller kunne nydes i aftenstunderne. De fleste dage tog vi på udflugt ind til Manhattan, men området vi boede i (lige ved Bedford st.) var også så skønt, at det krævede en hel dags udforskning i sig selv.
Vi fik besøgt, set og selfi'et os gennem alle de store og små seværdigheder New York har at byde på. Og selvom det var mit tredje besøg i byen, var det også en helt tredje oplevelse af byen jeg fik med mig hjem.Af de allermest turistede oplevelser vil jeg helt klart anbefale et 2,5 timers cruise hele vejen rundt om Manhattan. Det giver virkelig et godt indtryk af øens storhed og forskelligheder. Plus, det er virkelig hyggeligt med sådan en sejltur og da vi var afsted i sommervarmen, var det et dejligt svalt afbræk.En anden anbefaling må klart være til en tur op på observationsdækket i Rockefeller Center. Et godt alternativ til  Empire State Building, og med udsigt hen over Central Park fra den ene side, ville jeg faktisk foretrække denne udsigt frem for den i Empire. Vi købte billet til udsigtsdækket til kl. 19 og blev deroppe for at se solnedgangen og alle lysene blive tændet ned over Manhattan. Det var nærmest magisk.
Og ellers er det bare med at lade oplevelserne komme til en og i en by som New York og i det bedste tøseselskab er der ikke langt mellem de gode oplevelser.Kender I de der typer, der altid er vildt længe om at betale regningen, fordi den lige skal splittes i fem (ud fra, hvad man har bestilt selvfølgelig) og gøres op i fremmed valuta, lægges fra til drikkepenge, tælles op, tælles om og så lige resten på kortet? Jep, de der typer. Det er os!Tak for turen tøser!
- XoXo


PS: Jeg vil også klart anbefale fotobogen fra Cewe. Programmet var ganske nemt at hente og bruge, bogen kom hurtigt og er i ganske glimrende kvalitet. Ja, jeg er faktisk allerede i gang med mine næste 2 fotobogs projekter derfra. Og lige om lidt har du også mulighed for at vinde en fotobog fra Cewe her på bloggen, så hold øje med næste indlæg.

Ingen kommentarer