GIVE AWAY - vind en fotobogHer er så det lovede indlæg, hvor du har mulighed for at vinde din egen fotobog fra Cewe. Eller om det skal være din egen eller en du laver og forærer væk (måske i julegave), skal være helt op til dig selv. Under alle omstændigheder kan jeg varmt anbefale at lave sådan en fotobog, både som gave og til dig selv, det er en dejlig måde at få set sine billeder og mange minder på. Programmet fra Cewe er lige til at gå til, synes jeg, og kvaliteten af bogen er helt i top og jeg har allerede selv bestilt 2 nye bøger udover den fra min New Yorker-tur.Men fordi jeg synes vinderen skal have muligheden for at kunne bruge bogen som en julegave, vil jeg trække en vinder allerede i morgen aften den. 11. december 2014.

Så skynd dig at deltage ved at skrive en kommentar i indlægget her, og fortæl gerne om, hvad du vil lave en fotobog med. Og husk din MAILADRESSE i kommentaren, det gør det så meget nemmere at kontakte vinderen bagefter.

39 kommentarer

 1. Åhh elsker fotobøger, og når året er omme skal endnu en laves der skal fortælle vores år 2014 :-) Det har jeg gjort de sidste 5 år, og det er ret hyggeligt, både at lave/udvælge billerne. Samt ikke mindst at dele den færdige bog med resten af familien :-)
  carina.meldgaard@gmail.com

  SvarSlet
 2. Lækker præmie! Jeg ville helt klart lave en fotobog med minder fra vores bryllup i sommers. Man glemmer så nemt at få fremkaldt billeder, når de ligger på ens computer, og her er fotobøger jo geniale. Min mail er vidunderligevirvar@gmail.com

  /Line

  SvarSlet
 3. Jeg vil samle vores skønne ferieminder fra i år..Det vil mine drenge (og jeg) elske at kigge tilbage på

  SvarSlet
 4. Det et da let nok. Billeder fra lillemandens første år.

  SvarSlet
 5. Uhh det ville jeg gerne vinde. Jeg ville lave en fotobog til bedste forældrerne med billeder af alle de ting de har oplevet med børnene i årets løb. Både bedsteforældre og børn ville elske sådan en bog.
  Mvh Maria (min-mors-mirakler.blogspot.dk)

  SvarSlet
 6. Jeg ville lave en billedbog med mine drenges første år

  SvarSlet
 7. Jeg ville sætte alle mine feriebilleder ind fra min tur til Las Palmas med min far, som desværre døde 5 måneder efter

  SvarSlet
 8. Vi har mange gange snakket om at lave en fotobog fyldt med billeder fra de første år af vores børns liv, men vi aldrig rigtig kommet igang med det, men skulle jeg være den heldige vinder, så skal der gøres noget ved det ;)
  MVH Rikke

  SvarSlet
 9. Hvert år laver jeg billedbøger til begge mine to drenge med det forgangne år, og jeg er ret så meget bagud, så det ville da være lækkert at vinde en :)

  SvarSlet
 10. Åh - den ville passe perfekt. Vil give mine to ældste en fotobog med billeder fra deres 3 første år i julegave. Har gjort alle billeder osv klar, men de to sider jeg har forsøgt at oprette bøgerne på, driller så meget! Så dejligt med en anbefaling, vil klart prøve cewe. Og endnu bedre, ville det være at modtage en af dem som præmie.
  Louisekjunge@gmail.com

  SvarSlet
 11. Deltager gerne. Flot giveaway. anette.munk snabela hitmail.com

  SvarSlet
 12. Jaaaa, sådan en vil jeg SÅ gerne vinde! Jeg har simpelthen så længe gerne ville lave en fotobog med alle billederne fra en 5-måneders rejse i Syd-, Mellem- og Nordamerika for efterhånden nogle år siden, men jeg har aldrig fået taget mig sammen til, at sortere alle billederne og bruge penge på en billedbog. Men det her ville jo være den oplagte anledning til endelig at få det gjort, så min kæreste kan få bogen i julegave!! ❤️

  SvarSlet
  Svar
  1. Mail: Katrinebitschjohansen@gmail.com

   Slet
 13. Så kunne jeg måske endelig få gjort noget ved alle de dejlige billeder fra 2014... Har ofte tænkt at forsøge m en fotobog, men er ikke kommet længere end overvejelserne. Og sikker på, at ungerne ville elske det! God aften herfra, Cille (zwilbert@hotmail.dk)

  SvarSlet
 14. En fotobog med mine bedste zentangles. Mange af dem er solgt, så det vil være skønt at have dem i en bog.
  God julemåned herfra

  SvarSlet
 15. Jeg vil da naturligvis også lave en om good times i NYC 😊 capiondk@gmail.com

  SvarSlet
 16. Jeg vil lave en til min mor fra vores ture til Sverige for at besøge hendes lillesøster og min moster :)
  g59n@hotamail.com

  SvarSlet
 17. Jeg vil lave en bog med billeder fra mit bryllup okt 2013. Det har stået på to-do-listen længe og nu skal det være!!
  Mvh Carina, carhou79@hotmail.com

  SvarSlet
 18. Jeg mangler både at lave en bryllupsbog (det er nu 2,5 år siden) og så vil det også være fedt med en familiebog... Ungerne elsker nemlig at se billeder!
  Kh Camilla
  /c1amillahtc@gmail.com

  SvarSlet
 19. Jeg vil rigtig gerne vinde så vores sidste kun kærester tur fra New York for to år siden kan foreviget i en super foto bog :-) ladymagnolia@live.dk

  SvarSlet
 20. jeg vil lave en fotobog over alt det der er sket i 2014, og så vil jeg fremover lave en ny hvert år :) prli@bocajweb.dk

  SvarSlet
 21. Har længe ville lave bøger over børnenes første år, nu kan du da godt lige få mig godt i gang 😀line.brorsen@live.dk

  SvarSlet
 22. Jeg vil lave en bryllupsbog med alle billederne fra dagen. Mvh Anne-Mette (femthe@gmail.com)

  SvarSlet
 23. Jeg vil lave et godt "gammeldags" fotoalbum med alt godt og blandet fra de sidste par år.
  Annehvidjensen@gmail.com

  SvarSlet
 24. Jeg vil gerne gerne lave en fotobog med billeder af mine tre piger - fra den første blev født og til nu. annehammersholt@gmail.com

  SvarSlet
 25. Jeg ville gentage successen fra sidste år, og lave en fotobog med billeder fra vores sommerferie hos min far. Den skal han og hans søde kone have næste gang vi ses til minde om de nære og fantastiske stunder.
  Mail er aurlandlaila@hotmail.com

  SvarSlet
 26. Jeg ville lave bogen til min bror og svigerinde med billeder af deres dejlige unger fra de blev født til nu hvor de hhv. 7 og 8 år. Elsker at kigge billeder af de to, og glæde mig over at være faster til to så fantastiske små (store) væsner. Krydser fingre...
  irenelarsen.mail@gmail.com

  SvarSlet
 27. Jeg vil gerne give min farmor en fotobog i julegave, så jeg håber på at jeg er den heldige:) mariasoni@hotmail.com

  SvarSlet
 28. Åh altså, hvor ville jeg gerne lave en bog fra vores Sommerferie, til vores piger i julegave. Så kan vi bruge tiden på at drømme os tilbage til sol, sand og vand i Italien. Og IS, GUD hvor var der mange is :-)
  Laurafarcinsen@hotmail.com

  SvarSlet
 29. Jeg vil lave en bog over året der er gået.. Til egen forbrug 😉 ohmann1702@hotmail.com

  SvarSlet
 30. Skægt, jeg også også lige lavet en bog fra min tur til new York :D hvis jeg skulle lave en bog mere, skulle det være med billeder fra vores sommerferie, hvor vi var afsted med min kærestes søster og svoger, evt som en gave til dem :)

  Rikkestl@hotmail.com

  SvarSlet
 31. Jeg ville lave en bog med billeder fra Liams første halve år til mormor i julegave! :-)
  Min mail er: Kristinagaardsted@hotmail.com

  SvarSlet
 32. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 33. Jeg ville lave en bog med alle de gode minder og ferie rejser min kæreste og jeg har indtil videre. Så ville jeg helt selv beholde den, så jeg kan hive den frem og kigge i, når verden bare er træls og grå :)
  pernillefrom@hotmail.com

  SvarSlet
 34. Jeg vil skynde mig at få lavet en fotobog fra vores bryllup i 2011... Kh Anja :-)

  SvarSlet
 35. Jeg ville rigtig gerne lave en bog med billeder fra mit udvekslingsophold i Indien i foråret og forære den til min veninde, som jeg var afsted med. Så kunne vi kigge i den sammen og mindes alle de fantastiske oplevelser og duftene fra både eksotiske krydderier, gadekøkkener og kokasser ;)
  Mvh Cecilie (ceciliethuesen@gmail.com)

  SvarSlet
 36. Jeg tror, bogen skulle handle om det hus, vi snart skal til at bygge :)

  krogsgaard45@hotmail.com

  SvarSlet
 37. Åh det ved jeg ikke lige. Der er jo så mange muligheder!
  Men måske en bog til min 'næsten-11-årige' med billeder fra hendes liv? Hun elsker at sidde og kigge billeder og snakke om alt det vi har oplevet :-)

  hersom(at)mil.dk

  SvarSlet
 38. Jeg tror min skal handle om min familie, som betyder alt...

  ditte_thordahl@hotmail.com

  SvarSlet