Forandrinsproces i mål

Her på falderebet af 2014, når vi vist lige akkurat at komme i mål med vores lille makeover af stuen (mangler kun lige at få "tryllet" nogle ledninger lidt i skjul). Det er ellers nogle måneder siden vi startede processen med den blå væg. Men det har ført forskellige salg af gamle møbler med sig og beslutninger om nye og efterfølgende lange leveringstider, kan få sådan en omgang til at trække ud. At vores bestilling på et Bønnebord fra DesignerZoo så ovenikøbet var blevet glemt (!) speeder ikke ligefrem processen op. Men i forgårs kunne vi endelig hente vores nye sofabord til alles store glæde. Det har heldigvis været ventetiden værd.

For en måneds tid siden kom vores væghængte skænk til den blå væg og til den har vi fået købt en lille kogle-agtig kobberlampe til. Og så er  Jespers "nye" B&O anlæg kommet på plads på væggen. Jeg må blankt indrømme jeg har lidt et had/kærligheds forhold til det anlæg, men jeg kan godt følge Jespers ide med det, men det skal (stadig) lige vokse lidt på mig.

Men sådan er det vel for det meste, når to mennesker skal indrette sig sammen; kompromisløsninger. Og tit ender man måske faktisk et helt andet sted, som man synes endnu bedre om, end det man selv ville have gået efter, hvis man helt selv havde bestemt det? Hos os er vi (til tider) meget forskellige i vores stil og smag. Jesper går som regel efter de sikre, klassiske og langtidsholdbare løsninger, hvor jeg nok mere er styret af tendenser og tidens luner (og mit eget krøllede, farveglade hoved). Men jeg synes alligevel, at vi lige nu er endt med en stue vi begge synes har forbedret sig enormt meget og som stadig afspejler os der bor her.

4 kommentarer

 1. Hvor er det en dejlig stue I har. Jeg drømmer også (lidt for tit) om at lave vores stue om, men vi har ikke lige pengene til det, og min mand synes alt er fint som det er, og det er besværligt bare der skal et nyt billede op ;-) Det er virkelig en fin skænk, hvor er den fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Vi har også solgt godt ud, så var der bedre plads i budgettet :) Skænken er fra Casanova Møbler: http://www.casanovafurniture.dk/shop/punt-dot-skaenk-6951p.html

   Slet
 2. Hej Mie! Sikke en flot stue! Hvilken størrelse er jeres bønnebord? Jeg overvejer selv at købe et, men kan ikke helt bestemme mig for størrelsen. Er det samme farve træ som benene, man kan se under den hvide overflade?

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK! Det er det der hedder en "stor bønne med høj hylde", så det er den næststørste størrelse mener jeg. Vi har valgt med sorte kanter og sortbejdset ben. Ved ikke om det er helt samme træsort, men det kunne godt se sådan ud. Og vores bordplade er i farven Seagreen, men det snyder nok lidt på billederne her pga lysindfaldet. Det er superlækkert, så kan godt anbefale det :)

   Slet