Årets juleoppyntning og lidt blog-tilbageblikI år er det endelig lykkedes mig at få lige præcis den slags vinduespynt op, som jeg har ønsket mig siden vores første jul i denne lejlighed for 5 år siden. Vi har nogle meget store vinduespartier, men meget begrænsede muligheder for ophæng, fordi de nærmest er i niveau med væggen. Men nu er det altså lykkedes med et par lange grene fra mine forældres have og noget wire. Det er fantastisk! Ingen tape og lange snore til os i år...

Og apropos vores første jul her i lejligheden, så var det også min første jul som blogger, der for 5 år siden (!) og denne tid minder mig altid om at være helt spritny blogger i et noget anderledes blogland, end det, der er i dag (på godt og ondt). Især på sammenligningen af mine juleindlæg gennem årene, kan jeg virkelig se, hvordan smag, stil og evner har udviklet sig hos mig - og ikke mindst, på hvilke områder jeg ikke har ændret mig. Det er mindst lige så sjovt at se.

Du kan se alle mine tidligere juleindlæg her.


Ingen kommentarer