Alle 52 portrætter af mine børn fra 2014


Så kom jeg i mål med 2014's portræt-projekt af mine børn. Og hvor er det nærmest overvældende at se alle 52 portrætter af dem hver i collagerne her over. Jeg føler jeg så tydeligt kan huske stemningen omkring hvert eneste billede og alligevel undres jeg over den udvikling de begge to har gennemgået på de sidste 52 uger uden man egentlig rigtig har lagt mærke til det - vi er jo bare fulgt med alle sammen.

Jeg har virkelig nydt projektet og nydt at blive "tvunget" til at tage billeder af mine børn, med fokus på dem og ikke kun på om det er et godt insta-moment eller med fokus på hvad de lige sider og pusler med. Det vil jeg forhåbentlig tage med mig hele vejen ind i 2015 - også selvom jeg ikke kommer til at lave ugeportrætter til næste år.

2 kommentarer

 1. Hvor er det bare nogle skønne billeder. Jeg har flere gange i årets løb tænkt hvor god en ide det er. Så tænker om jeg skal prøve i 2015
  :-)
  Godt Nytår til dig og dine

  SvarSlet
  Svar
  1. det er nemlig en rigtig god ide og jeg er virkelig glad for at have gjort det og holdt ved hele året. Jeg kan kun anbefale det :)

   Slet