Tid til nye lakfarver? - tip og omtaleSom nævnt før er jeg stor fan af negelak og bruger det ofte. Men jeg er meget selektiv og bruger for tiden kun lak fra OPI eller Essie, da det efter min mening er de bedste, der findes. Til gengæld kan jeg ikke finde ud af at være særlig selektiv, når det kommer til farvevalg og min samling kan da stort set altid udvides med endnu en nuance - specielt op til en særlig lejlighed.

Har du det på samme måde, og da december ganske givet er fyld med særlige lejligheder, vil jeg da lige tippe om altid billigere Essie hos Billigvoks.dk (faktisk helt ned til fra 39 kr. pr. styk). Så kan man godt tillade sig et par nye lakfarver i ny og næ.PS: Billigvoks har givet mig disse 2 i gave, og står du ikke selv og mangler en ny neglelak, var det måske også en god julegave-ide til en på din gaveliste?

1 kommentar

  1. Elsker neglelakker. Har lige prøvet det nye gel lak fra Sally Hansen. Det kræver ikke lys og kan fjernes som alm. lak. Det er nu også godt. Selvom favoritten her også er OPI eller ESSIE

    SvarSlet