Rombetæppe #2


Jeg har fået afsluttet mit tidligere viste WIP, rombetæppet. Stoltheden over mig selv vil ingen ende tage, både over egne evner og egen tålmodighed til at få færdiggjort så stort et projekt. Nu pynter, hygger og luner det sig dejligt - lige i rette tid, nu hvor kulden for alvor er ved at sætte ind.

Jeg har fulgt denne opskrift fra Pescno og har hæklet med nål 4,5 mm i Arwetta garn i farverne: grå 955, lysgul 255 og mint 197.

12 kommentarer

 1. Super flot tæppe. Jeg ville aldrig nå hele vejen igennem og blive færdig :-)

  SvarSlet
 2. Hold da op, det kan du godt være stolt af. Det ser super lækkert ud :)

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare super fint! Elsker farverne. Kan du huske hvor mange nøgler, du nogenlunde har brugt? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak :) Har faktisk ikke holdt helt antal, for har købt garnet løbende. I opskriften mener jeg hun siger 9 nøgler af hver farve og vil tro det er deromkring jeg har brugt også :)

   Slet
 4. Har du hæklet i enkelt eller dobbeltgarn?

  SvarSlet
 5. Hej Mie mit navn er Heidi først og fremmest flot tæppe jeg er også gang med et tæppe men mini romber til mange romber op til 15 masker men har et problem med syning kan ikke til at få det til at passe sammen hvad gør jeg forkert kan de måske hjælpe mig hilsen Heidi

  SvarSlet
 6. Hej glemte lige og spøger om noget skal jeg måske forstå at den ene række skal være ret side og den anden række vrangside hilsen Heidi igen

  SvarSlet