Letz Sushi - omtale og anmeldelse

Jeg har en mindre tilståelse. Noget jeg både nyder og skammer mig lidt over. Men herhjemme elsker vi altså mad, der laver sig selv (og et ekstra plus får det, hvis det nogle dage også kan finde på at komme af sig selv). Og vi kommer derfor forholdsvis tit til at bestille take away mad. Her kan man så løbe ind i meget svingende kvaliteter, men vi har efterhånden sonderet terrænet og som de fleste andre, har vi vores favorit steder. Men vi er altid på udkig efter nye steder med god mad til gode priser.

Når vi skal ekstra forkæles går vi gerne efter sushi, og jeg sagde derfor straks ja tak! til at "afprøve" en omgang fra Letz Sushi mod omtale her på bloggen.  Og vi valgte, selvfølgelig, at få det som take away...
Det er mange år siden jeg har været på Letz Sushi sidst og jeg tror faktisk aldrig jeg har fået take away der fra. Hvilket kan undre mig en smule nu. For det er nok den nemmeste side, jeg nogensinde har skulle bestille mad fra (og som måske forståes ud fra overstående, siger det ikke så lidt) og specielt sushi, synes jeg kan være enormt svært at overskue ud fra et elektronisk menukort. Her bladre du igennem menukortets sider og når du ser noget der ser lækkert ud, klikker man blot på det og så ligger det i din indkøbskurv. Virkelig, virkelig smart!

Fra maden var bestilt, til det var færdigt gik der blot 15-20 min. og så var det bare om at få puttet børn og sat sig til rette med lækkerierne, det vitterligt var lækre og blandt det bedste af det sushi vi efterhånden har fået afprøvet samtidig med det er til priser i den fornuftige ende af skalaen.

Alt i alt kan jeg varmt give anbefalingen videre om at prøve Letz Sushi, hvis du også skal forkæles med Sushi i weekenden.

Ingen kommentarer