Julesokker (og en tak)
Aller først, tusind, tusind tak for alle beskeder, kommentarer og likes til mit forrige indlæg. Det har som sagt været grænseoverskridende, men også en 100% god oplevelse, ikke mindst på grund af den gode respons fra jer og min egen følelsesmæssige afklarethed omkring det hele. Så tak

Og for så at komme tilbage til den lidt "lettere" ende af skalaen, vil jeg vise jer de nye julesokker jeg netop har fået kreeret til pigerne.

I de sidste  2-3 år har vi haft julesok til børnene, med en lille gave i hver dag i hele december fra Nissen. Sidste år, installerede Nissen endda en elevator med dørudgang lige i vores lejlighed (!). Men sokkerne Nissen har skulle aflevere sine gaver i, har været sådan nogle små-grimme nogle i meget grøn/rød filt, indkøbt lidt som en hurtig nødløsning det første år. Og hvert år de er kommet frem, har jeg set på dem og tænkt "nøj, hvor skal jeg også få lavet nogle pænere julesokker i år" og så ikke fået gjort mere ved det. Før i år! Hvor jeg som bekendt er tidligt ramt af julestemningen og er lidt på forkant med det hele. 

Jeg brugte de gamle (grimme) julesokker til at tegne af fra og syede så 2 nye sokker af babyfløjl og dykkede ned i mine Liberty stofrester og applikerede pigernes navne på. Alle er blevet meget tilfredse med resultatet og vi håber meget at Nissen har det på samme måde og kan finde ud af, at det nu er disse sokker han skal aflevere gaver i.

Ingen kommentarer