Julepynt af børnemalerier - DIYEva har den seneste tid kastet sin kærlighed på akvarelmaleri. Og efter et par weekender med masser af inde-hygge-tid er det en ikke så lille stak malerier vi nu ligger inde med.

Da det selvsagt er begrænset, hvor mange vandmalerier vi sådan går og kan beundre herhjemme og få delt ud til diverse bedsteforældre, har jeg tænkt lidt i andre baner, for at undgå at få mange af dem bare ryger i skraldespanden. Inspireret af forskellige fine julestjerner jeg har set på instagram og pinterest, har jeg klippet strimler af Evas malerier, limet dem sammen 2 og 2 (for at få farve på begge sider af strimlerne) og så flettet efter opskriften til almindelige julestjerner. Her er jeg dog stoppet, så det blev en "flad" stjerne, egentlig fordi mine strimler var for korte til at fortsætte, men synes de er blevet ret fine sådan her. Nu skal de blot have en kobbersnor og så er de klar til at julepynte liiige om snart.

Jeg tror også jeg vil flette nogle små julehjerter og måske lave et par kræmmerhuse ud af nogle af de mange Eva-malerier - der er i hvert fald nok at tage af.

PS: Trænger du som mig også til at få opfrisket, hvordan det nu er man får flettet de der stjerner, kan jeg anbefale denne video. Det var ved hjælp af den, at det for første gang nogensinde, sidste år, lykkedes mig at lære at flette stjernerne.

7 kommentarer

 1. Dette var jo kjempesmart, og stjernene var helt unike.
  Siri

  SvarSlet
 2. Hvor er de blevet fine, sikke en super idé. Tak for tippet. Mvh Maria min-mors-mirakler.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Det er nemlig bare en super god ide. Jeg har også i tidens løb genbrugt enorme mængder af vandmalerier. Altid et hit...

  SvarSlet