Gavemærkater i Hama-perler - DIY
Nu hvor vores nyindførte højtid Halloween, er veloverstået, pusler jeg stille og roligt videre med mine juleforberedelser. Jeg ved ikke hvorfor, men julestemningen har virkelig ramt mig tidligt i år på trods af det lune og milde efterårsvejr udenfor. Måske er det fordi jeg har siddet og lavet julerier på mit arbejde eller fordi jeg ved jeg kommer til at arbejde rigtig meget, når først julemåneden sætter ind og jeg derfor skal have lidt forskud på glæderne. Lige meget hvad, så er det hyggeligt at gå og hygge med nu, hvor jeg har tiden og overskuddet til det.Det betyder blandt andet, at jeg allerede har fået indkøbt stort set alle julegaver(!) og fået dem pakket og klargjort. Og med klargjort, mener jeg her dekoreret med til-og-fra-kort lavet af Hama-perler. Et lidt ambitiøst projekt, men når nu man starter et par måneder før jul er det til at overskue.Snup meget gerne selv ideen. Jeg har herunder vist billeder af 2 variationer - en hvor jeg har limet små perle-figurer på et Manillamærke og en hvor jeg har sat et klistermærke på bagsiden af en lidt større perleplade til at skrive på, som er den version jeg har valgt at bruge på alle vores julegaver i år. Men ellers er former og farver jo nærmest uendelige med Hama perlerne, så det er bare at slippe fantasien løs.

4 kommentarer

 1. Kreativt og flott! Prinsessen vil lage til-og fra- lapper, og da skal jeg vise henne disse; jeg er sikker på at hun vil lage slike ;)
  Siri

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Og dejligt at kunne give inspiration videre :)

   Slet
 2. Hvor er de super fine - rigtig god ide - men nok en af dem man skal starte i god tid.
  Jeg lavede nogle til og fra kort for nogle år siden, hvor jeg kom små pakker på lavet af hama perler - jeg startede ikke helt i god tid, så jeg endte med at sætte manden til at hjælpe mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, ja jeg har også tidligere haft lyst til at gøre det, men lidt manglet tiden efter jeg først fik ideen/købt gaverne. Men nu er jeg heldigvis i god nok tid til det :)

   Slet