46/52 portrætter af mine børn i 2014Ida; en lykkelig og sej lille pige, der fik lov at få farvet håret pink-lyserødt med noget balsamfarve.

Eva; trodsig charmetrold, der ikke skulle nyde noget af at få pink hår, da det både indebar nærkontakt med bruseren, hårvask og andre ligeledes ubehagelige ting.

5 kommentarer

 1. MIE. DU ER DEN VILDESTE. DET ER JO IKKE PINK. DET ER RØDT! SOM NICKY MINAJ! Gosh. Men søde er de nu alligevel, de to! :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Følte mig også meget vild da vi stod og var smurt ind i rød farve over hele badeværelset. Men den er nu blevet ret pink og her på dag 3 er det helt candyflosh lyserødt...

   Slet
 2. Wau.. sikken en fin og tøset farve :) Hvor får man fat i sådan noget farve? Tænker det er noget, der er specielt til børn uden grimme sager i..!

  Mange hilsner Christine

  SvarSlet
  Svar
  1. ja det er fint ikk? og heldigvis på sådan en ikke-så-langvarig måde, da det (forhåbentlig) ryger helt ud ved næste hårvask. Vi har købt det hos vores lokale frisør, da det pludselig skulle gå lidt hurtigt. Men har efterfølgende set de har et meget større udvalg hos Billigvoks.dk. Den farve vi købte var denne: http://www.billigvoks.dk/revlon/revlon_nutri_color_500_purple_red_100_ml._-9553.html og selvom den er rød er den blevet meget pink i Idas lyse hår (og fordi jeg ikke kom helt så meget i). Herefter 2 dage er det helt lyserødt. Men man kan også få en der hedder Pink i farven.

   Slet
  2. Tak for info :) Tror det ville være noget mine piger ville synes var rigtig fedt og sjovt. Man kan måske også lave enkelte striber - kunne jo være en idé til lidt nytårs-festligt hår hi hi..

   Slet