Go'nat-læsning

Apropos sovetid, så har vi (Eva og jeg) en favorit-godnatlæsnings bog for tiden. Det er en sød lille billed-/flap-/fingerdukke-bog, med de fineste grafiske illustrationer, som jeg købte da jeg var i New York i sommers. Den er ganske vist på engelsk, men er meget simpel og nem at oversætte mens man læser. For Eva er det sjoveste alligevel at bevæge flapperne og dukkerne - og så det faktum, at den handler om babyer. Babyer er nemlig noget af det bedste Eva ved (og hvem kan ikke godt følge det, bare en lillebitte smule?). At lege hun har dukkebabyer, at høre om babyer, se babyer og ikke mindst "skal vi ikke lege jeg var en lille baby?" (hvilket hun spørger om ca. 5 gange hver dag). Det var derfor også en forventet succes, da jeg købte bogen med hjem til hende fra min ferie.

Står du ikke selv lige og er så heldig at skulle et smut forbi New York, kan du også erhverve dig bogen her.

Ingen kommentarer