Vi skal til at pakke...


...vi tager nemlig på charterferie lige om et blik-øje. Og når man sådan tager på charter-bade-ferie med børn kommer selvsagt børnenes udstyr og nedpakning til at fylde ret meget. Det gør det i hvert fald hjemme hos os.

Som I måske husker, har jeg forberedt mig i noget tid med planlægningen af rejseunderholdning til mine børn, hvilket har været ret hyggeligt at pusle med, mens jeg har gået og glædet mig til den forestående ferie. Pigerne ved stadig ikke, at de får de to fyldte tasker, når vi i morgen står i lufthavnen, og det har været lidt af en bedrift fra min side ikke at afsløre det for dem, da jeg selv glæder mig rigtig meget til at give dem til dem.

Til gengæld ved de, at de hver skal have en lille trolley-kuffert med i flyvemaskinen med deres egne ting i. Eva har siden sin fødselsdag haft en lille kuffert, hun har planlagt at skulle have med til Mallorca. Det er sådan en (i moderens øjne) ikke-så-køn-en med Disney prinsesser, men det er noget af det kæreste hun ejer og den er næsten dagligt blevet leget med siden hun fik den i februar. Ida har derimod ikke haft sin egen kuffert, og blev derfor rigtig, rigtig glad, da vi modtog denne fine Ugle-kuffert fra SkipHop zoo i gave fra Jollyroom, som nu er blevet Idas helt egen kuffert. Den er (i moderens øjne) langt kønnere og en smule mere praktisk af en børnekuffert at være. Der er nemlig en ekstra strop man kan sætte på, så den kan bæres over skulderen af en voksen. Dét virker ret smart og gennemtænkt og vi ser frem til at afprøve den i praksis.
En anden ting vi ser enormt meget frem til at afprøve i praksis er de her SwimFin's som er en spritny vare på mit arbejde i Karrusella og jeg lige præcis har nået at købe med hjem til vores ferie. Jeg har kun læst og hørt godt om dem og har derfor skyhøje forventninger til dem. Og jeg skal selvfølgelig nok melde tilbage, om de er blevet indfriet, når vi er tilbage efter en uge i swimmingpool-land.


Fik jeg nævnt at vi glæder os?

5 kommentarer

 1. Herhjemme har vi flere gange snakket om at ungerne skulle have en lille kuffert at pakke i, men hver gang har den endt i, at jeg ikke kunne klare tanken om lyserøde-prinsesse-rædsler. Uglen giver mig dog håb - måske kan de alligevel få en kuffert, som jeg kan klare at se på og følges med - synes, at den er super fed!
  Fungerer finnen som en svømme-bælte? Glæder mig til at se/høre/læse, om de har været en succes.
  God ferie :-)
  /tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er nemlig superfin :) Og ja finnen er alternativ til et svømmebælte - glæder mig også til at se det i brug.

   Slet