Ost og fisk


Vi har fået lidt forskellige madvarer til afprøvning, smagsprøvning og omtale. Det ene er ost - og i rigelige mængder, fra Taverna. Både fetaoste og grilloste, for at promovere sidstnævnte.

Grillost er en lidt spøjs ting, som jeg har lavet nogle gange efterhånden. Det skæres ud i halvtykke skiver og grilles eller steges på panden. Det får så en sprød overflade og en blød og lidt gummiagtig midterkonsistens. Jeg kan godt lide det, specielt som supplement eller ekstra tilbehør ved siden af kødet. Men jeg er også en virkelig kødelsker, for ellers kan det også nemt være køderstatningen i et vegetarmåltid.

Mine børn kunne overraskende nok, også godt lide det. Vi er ellers inde i en virkelig kræsen-periode med Ida, så det overraskede mig lidt at hun både ville smage på det og kunne lide det.
Noget der så også har overrasket mig, er at de på ingen måde bryder sig om de små fiskehapsere fra Bornholms, vi også har fået prøver af. De synes de er sjove at få med i madpakken, men de ligger der stadig lige så fint, når de bliver hentet og resten af madpakken er spist. Det er ellers meget sjovt fundet på, og virker sikkert for nogle børn. Men faktisk vil mine børn meget hellere have en mad med "almindeligt" torskerogn, smurt fra en almindelig mørkeblå bøtte - dem laver Bornholms heldigvis også, så mine børn for stadig dækket deres fiskebehov.

2 kommentarer

 1. Jamen, fisk er ikke i små staniol-pakker ...
  Jeg er helt vild med hurtig ristet gedeost pt. - deter fast tilbehør til både kød og salater, måske minder det lidt om "dine oste"

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhmmm ja gedeost, det er altså også virkelig, virkelig godt :) Grillosten her er dog meget mere fast i konsistensen end gedeosten, der er ret blød i det. Det skal næsten opleves for at kunne forklares :)...Og nej, fisk er ikke i små staniolpakker ;)

   Slet