Om SwimFin oplevelser og en skygge med tissemand


Lige inden vi tog af sted på ferie til Mallorca, fik vi de sjove SwimFin's på hylderne hos Karrusella (hvor jeg arbejder) og jeg skyndte mig selvfølgelig at napse et par stykker med til vores badeferie. Og hvilken lykke de har været at have med. Det er virkelig en fantastisk opfindelse og begge pigers svømmefærdigheder er rykket SÅ meget end jeg nogensinde før har oplevet med badevingerne, der faktisk er ret hæmmende for reel svømning.
Ingen af pigerne har ville have svømmevinger på i stedet for finnen. Og selv Eva, der ellers har været lidt af en vandkylling, gav pludselig slip på kanten og plaskede helt selv rundt i poolen (i nærmest lodret stilling, det så meget kært ud).

Ida endte faktisk med at svømme helt uden noget de sidste dage af ferien. Og det var med store flotte brystsvømme-tag, som hun har kunne øve rigtig godt med finnen på i stedet for badevingerne.

Det største (og eneste) minus ved SwimFin er, at de har tendens til lidt slid-irritation under armene, hvor de spændes. Dette har jeg hørt kan afhjælpes ved at krydse båndene over hinanden, når man spænder dem på. Desuden fik især Ida, temmelig meget slid-irritation på ryggen, lige over badedragtskanten, hvor finnen sled direkte mod huden. Bruger man en soldragt til sit barn, tror jeg ikke dette vil være noget problem, da en sådan dækker hele ryggen, og jeg tror heller ikke det er noget problem ved 1/2-1 times svømning i svømmehallen. Men med en 8-timers dag i swimmingpoolen med den på ryggen, gav det altså noget - dog ikke mere end, at hun gerne ville have den på igen og igen, dag efter dag.

Begge pigerne synes også det var ret sejt at svømme rundt som hajer, hvilket også gav god street-credit i børnepoolen. Desuden opdagede Eva, en sjov lille detalje, når man har finnen på ryggen; se mor, min skygge har en tissemand!

4 kommentarer

 1. Ha ha, "min skygge har en tissemand" - sikke en sød kommentar og godt spottet af Eva ;o)
  Det ser altså også noget sejere ud med en hajfinne end med vinger der er puffet op og fylder alt for meget.
  Det ser ud til, at I har haft en dejlig ferie :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var ret morsomt - og ja tak, det har været den skønneste ferie :)

   Slet
 2. Dejlige billeder, og jeg kan godt forstå de fine finner gi´r bedre bevægelsefrihed

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke, det er jo indlysende og samtidig svært at forstå nu, hvorfor noget lignende dog ikke er blevet opfundet noget før :)

   Slet