Jane Iredale Refill-me børste; anmeldelse og omtale


Den sidste måneds tid, har jeg haft fornøjelsen af at pudre mit ansigt med denne nye, smarte mineralpudder-børste fra Jane Iredale, som jeg har modtaget til anmeldelse og omtale fra Billigvoks.dk. Mineralpudderen fra Jane Iredale har i mange år været en topfavorit i min make-up samling. Og netop fordi det er så godt (og så små-pebret i pris!) er jeg meget påpasselig med at få mest muligt ud af hver bøtte, uden alt for meget spild.

I teorien er denne Refil-me børste en god løsning på dette, da alt pudderet i beholderen bliver doseret gennem børsten i passende mængder. Min største anke, i forhold til spild, må være det step, der skal til fra man har pudderet i sin bøtte, til man har fået det over i sin Refill-børste. Her er der altså stor fare for stort spild af pudder! Men det er (indtil videre) lykkedes mig at gennemgå dette step uden det helt store pudder-puf-kaos. Jeg valgte at tage det klistermærke man ellers skal prikke huller i, helt af, vende bunden i vejret på bøtten med låget på, åbne den forsigtigt igen og så ellers skovle pudder op i børsten med den tilhørende lille ske.
Ser man bort fra dette lidt halvbøvlede trin i processen, er børsten rigtig god og jeg kan godt lide måden pudderet bliver doseret på huden på, da man ikke risikere lige pludselig at have duppet lidt for dybt i pudderen og få et lidt for tykt lag på nogle steder og ikke andre. Det tog mig dog et par dages brug at vende mig til at få pudderen doseret på denne måde, men nu er jeg fan!


Ingen kommentarer