Rejseunderholdning for børn


Heldige os, vi har stadig en uges ferie tilgode, hvor vi drager til Mallorca med fuld charter og forhåbentlig masser af sol og smil. Som en del af mine rejseforberedelser har jeg gået og hygget mig med at lave et par rejseunderholdnings/feriegave-tasker til Ida og Eva. Det er både tænkt som værende flyvetursunderholdning, underholdning på selve ferien og bare en gave, fordi det er så dejligt vi skal på ferie sammen. Måske du også kan få lidt inspiration til jeres kommende eller næste ferie med børn.

1: Jeg har købt de fineste små skuldertasker til at samle alle sagerne i og som de hver især selv kan holde styr på. De er fra Djeco og er til en pris, der gør det ganske overkommeligt sådan at investere i feriehåndtasker. Den har jeg tænkt de får, når vi er checket ind i lufthavnen og ferien for alvor begynder.

2: Det første jeg vidste skulle være med i taskerne var disse eventyrbøger, som er de eneste indpakkede gaver. 

3: Til mine 2 tegne- og klistermærkeentusiaster har overvejet diverse male- og opgavebøger, men synes også de kan være lidt begrænsende ift. tegnemuligheder, der skal kunne holde en hel uge. I stedet har jeg købt 2 skitsebøger med helt blanke sider i boghandleren. Heri kan de og vi så tegne og sætte klistermærker i som vi lyster og det hele er stadig samlet i en bog (i stedet for løse A4-sider über alles!). Noget der også er et hit for tiden er hvis vi voksne tegner noget, som pigerne så farvelægger og/eller tegner videre på. Der er derfor også et par blyanter med i tasken.

Dersuden kommer også den populære Step-by-Step æske med i kufferten, og så burde der også være tegnemuligheder nok til en hel uge...

4: Da vi jo satser på høj sol og svedende varme hele ugen er vifter obligatoriske i sådan en ferietaske. Til Ida har jeg desuden pakket et par Sea-band armbånd, da hun (ligesom mig) har let til transportsyge. Hun bruger dem allerede flittigt, når vi køre bil og både Ida og jeg synes de har en positiv effekt.

5: Senest har jeg fundet et par poser Lego-samlesæt, som de får med. Om ikke andet kan det måske være lidt underholdning for en voksen, at samle det lille sæt.

Derudover skal de selvfølgelig have nogle af deres små figurer med og så har jeg overvejet, om vi skal have lidt kortspil med. Vi er begyndt at kunne spille Sorteper sammen alle sammen, hvilket er rigtig hyggeligt og jeg ved at dette Mini-Family er et meget populært spil i pigernes børnehave. Så mon ikke det også kommer med, så vi ikke kun skal spille Sorteper?

4 kommentarer

 1. Super fine tasker med godt indhold. Ud fra mine børn, synes jeg, at det er modigt at tage glimmerlim med - tålmodighed til tørretid er en mangelvare herhjemme :-) Jeg kendte ikke step-by-step tegnesættet, men det er jeg sikker på er fantastisk og tror, at det er noget, som jeg er nødt til at investere i, så jeg takker for tip!
  /tina

  SvarSlet
 2. Dejligt med en ferie til gode. Og sikke nogle dejlige taske med skønt indhold, at du har lavet til dine piger.

  Kh Maria

  SvarSlet
 3. Gode ideer, og rigtig god ferie ...spiller i memory, det viser virkelig børns evne til at "SE" og huske ...

  SvarSlet
 4. Det er en rigtig god ide med de tasker - har efterhånden set flere eksempler på dem.

  Håber i får en skøn og sommerlig ferie! <3

  Kh
  Christina

  SvarSlet