Lappetæppe - long time, no see

Jeg har begået et lappetæppe i fine gul, lilla, pink nuancer i stof fra min svigerinde, der også fik tæppet retur til sin datter. Det er et long time, no see projekt for mit vedkommende og det var egentlig ret hyggeligt, at kaste mig over den slags tæppe igen.

Jeg har efterhånden lavet en del forskellige tæpper, både håndsyede, hæklede og som dette maskinsyede. Tæppet her er foret med et tyndt lag pladevat og er kun quiltet rundt i kanten ca. 5 cm inde og det er min erfaring at det holder ganske fint på denne størrelse tæpper.

Folde, folde...
...og folde...

...og vupti, så er det en båd! En kommende chefdesigner hos Fabelab, måske?
Har du selv lyst til at lege med lapper, har jeg for laaaang tid siden lavet denne DIY til at få lapperne syet sammen med lige kanter.

4 kommentarer

 1. Fint tæppe, dejlige farver og en glad lille pige ...

  SvarSlet
 2. Sikke et smukt tæppe og en glad smuk pige! <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have :) ...synes jeg også :)

   Slet