Abe på bestillingDette grønne abe dyr har jeg netop sendt af sted efter bestilling fra en, der ville glæde en lille dreng, der havde mistet en abe lavet ud fra samme opskrift. Det synes jeg er ret hyggeligt og jeg håber den nye abe kommer til at vække glæde, nu uheldet har været ude med den gamle.

Det var også ret hyggeligt at slippe en abe gennem garnet igen, så skulle du have lyst til at glæde nogen (eller dig selv) med en abe tager jeg gerne mod nye bestillinger. Bare send mig en mail, så kan vi ordne detaljerne der: mie.mangelsen@gmail.com. Prisen er 210 kr. inkl. forsendelse og farverne kan ændres efter ønske (og garnlagerbeholdning).

Har du i stedet mod på at lave en selv, har jeg delt abe-opskriften lige her.

5 kommentarer

 1. De er så fine dine aber. Jeg har selv hæklet fire af dem ud fra din opskrift. Endnu engang tak fordi du deler.

  Kh Maria (min-mors-mirakler)

  SvarSlet
 2. Der er heller ikke noget som kan ødelægge små barnehjerter som bamser mistet...

  Rigtig lækre farver.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det kan være virkelig sørgeligt, så er glad for at kunne hjælpe :)

   Slet
 3. Hey keep posting such good and meaningful articles.

  SvarSlet