Brune ben? - anmeldelse af selvbruner


Fra tid til anden er jeg lidt forfalden til selvbruner. Jeg er ikke den helt store soldyrker og selv, når jeg bruger nogle timer i solen, bliver jeg ikke specielt solbrændt. Så der kan godt være lidt langt til en flot sommerglød. Specielt på mine ben, som på en eller anden måde formår, at forblive blege ligemeget hvor solbrændt (eller skoldet!) jeg så måtte blive alle andre steder. Derfor kan en smutvej godt blive fristende. Men ingen fristelser uden fare. Min erfaring er, at selvbruner nemt kan ende med lidt for orange i en lidt for ujævn farvefordeling. Og så kan man så gå en uges tid og savne sine blege, men dog ensartede blege ben.

Nu har jeg dog endnu en gang ladet mig friste, da jeg fik lov at vælge et produkt fra Billigvoks til at anmelde og læste om denne selvbruner. Mine erfaringer med den indtil videre er:

+ den smitter ikke af efter påførelse
+ den har ikke den der typiske selvbruner-lugt
+ den giver en lille smule farve med det samme

- det kan stort set ikke ses, hvis man kun giver ét lag, der skal 2 lag til
- en tendens til lidt orange skær i farven (har dog oplevet/set værre)
- får man trykket lidt for hårdt, får man tydelige mørkebrune pletter pga. den "øjeblikkelige" farve der er i

Så helt opsummerende, så er det en selvbruner på godt og ondt. Den er dog i den bedste ende af de selvbrunere jeg har prøvet uden at være revolutionerende.

1 kommentar

  1. Taj for info ...
    Jeg kan ikke få farve på"bagbenene" - har også prøvet mig frem, og kan heller ikke lide lugten.
    Mit bedste resultat var Aloe Vera "self-tanning"

    SvarSlet