WIP: Rombetæppe #1
Jeg har kastet mig over et nyt evighedsprojekt (sådan et (eller to) skal man ligesom altid have gang i, ikk'?); rombetæppet, som jeg så mange gange har beundret hos Pescno. Det skulle gerne ende ud med at blive et stort slumretæppe til sofaen, men det er der godt nok stadig mange, mange timers hæklerier til. Men det er jo sådan set også det skønne ved projektet.

15 kommentarer

 1. Det er godt med evighedsprojekter- så har man altid noget ved hånden. Har selv et der ligger og stirre på mig hver gang jeg kommer ind i stuen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er rigtig godt, jeg kan ikke så godt lide, når jeg ikke har gang i et. Så bliver jeg sådan lidt rastløs i mine øvrige projekter :)

   Slet
 2. Det tager måske lang tid, men det bliver også mega fint! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja det satser jeg også på, og så er det jo hele arbejdet værd :)

   Slet
 3. Arj det er nogle fine farver du har valgt! Det fungerer godt at det ikke bare er to nuancer af samme farve :-) Jeg er lidt en fan af at have min. et evighedsprojekt i gang af gangen. Jeg er sikker på dit bliver super fint! Er det arwetta du bruger, eller?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, tak, har virkelig tænkt meget længe over farvevalget, men i butikken var denne kombi altså også bare den eneste rigtige :) Og helt rigtig (og imponerende) spottet så er det Arwetta jeg bruger på nål 4 :)

   Slet
  2. Nogle gange tager det så lang tid at finde de rigtige farver. Man gider ligesom ikke bruge så mange timer på et tæppe med farver man bliver træt af ;-) Jeg kan genkende formen på nøglerne :-D

   Slet
 4. Mmmm, jeg lavede sådan et sidste år, og det tog slet ikke så lang tid, som jeg havde frygtet. Til gengæld blev det super super fint - og jeg ærgrede mig næsten, da jeg gav det væk som gave! Måske man skulle lave et mere?.... ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. oh jamen det er da den perfekte undskyldning for at få lov at lave et til :)

   Slet
 5. Altid rart med et evighedsprojekt ;) Det er nogle smukke farver du har valgt. Glæder mig til at se det færdigt !

  SvarSlet
  Svar
  1. ja det er nemlig rigtig rart :)

   Slet
 6. Ej hvor fint. Hvordan hækler man romber ?
  Mvh Tanja.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Jeg har linket til en opskrift på romberne oppe i teksten :)

   Slet
 7. Jeg vil istemme koret og sige hold op nogle lækre farver :) Jeg får helt lyst til at hækle et selv, det er altid rart at have noget enkelt/nemt man kan tage med sig når man har ventetid f.eks. i toget :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Ja det er nemlig godt med sådan et evighedsprojekt, der er nemt at have med sig rundt. Det er dette her helt perfekt til :)

   Slet