Ny hardware og lidt om min (stadig lidt) nye hverdagMin stadig forholdsvis nye hverdag med arbejde hos Karrusella, har givet mig en fast ugentlig fridag. Og sådan en fridag på en almindelig hverdag, er ren luksus. Det er dagen, hvor jeg kan holde en fridag med pigerne (på skift eller sammen), hvor jeg kan få ordnet alle de huslige og praktiske opgaver, der har en vedvarende tendens til at hobe sig op eller eller hvor jeg blot og simpelt kan smide benene op, lave en kaffe og tage mig en (synes jeg selv) velfortjent slapper.

I dag tror jeg hovedsagligt jeg når sidstnævnte, mens jeg sidder og nusser med mit spritnye stykke lækre legetøj. Efter min gamle MacBook tog en hastig detour, har jeg det sidste års tid klaret mig med en låne-Mac. Hvilket har været ganske fint, men alligevel ikke helt det samme som at have sin helt egen personlige computer. Jeg har ikke rigtig følt, jeg har kunne "flytte ordentligt ind" på en låner. Men i går blev jeg (endelig) den lykkelige ejer af en fiks lille MacBook Air som jeg straks er gået i gang med at flytte ind på. Og hold nu op, en fornøjelse det er. Jeg føler mig allerede ganske godt hjemme.

12 kommentarer

 1. En ugenlig fri dag og nyt legetøj, det lyder slet slet ikke dumt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. nej vel, begge dele stornydes :)

   Slet
 2. Det er et skønt stykke legetøj. Jeg havde én, som jeg kom til at give et glas vand. Derefter købte jeg en alm. Mac Book pro, men det er ikke helt det samme...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var også en MAcBook Pro jeg havde til låns, men nej, den er altså bare ikke lige så fiks og lækker :)

   Slet
 3. Det var da en dejlig combi. Må være en fantastisk ting at have en ugentlig fridag. Det er med garanti givet godt ud, både for dig, familien og din arbejdsplads.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja fri i en hverdag er noget helt særligt. Dog kan jeg godt begynde at savne familie-fridagen, de lørdage, hvor jeg så er på arbejde i stedet.

   Slet
 4. Jeg elsker også de ugentlige fridage, hvor man kan tage en tiltrængt pustepause og hygge med banditterne... <3

  Kh
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. ja det er simpelthen så skønt. Kunne man få det hele, havde jeg det også gerne + havde fri hver weekend, men sådan hænger det bare ikke lige sammen nu ;)

   Slet
 5. Åh nej! Der pirkede du lige til min slumrende trang til at købe en ny Mac... Sov videre, oh trængte trang!

  - Line
  (www.alleelskeragnes.dk)

  SvarSlet
  Svar
  1. oh ja, den trang kan være slem ;) Heldigvis var denne en gave (for tror min mands trang til at købe ny gadget og ikke længere høre på min klagen over den gamle computer blev for stor;))

   Slet
 6. Forkælelse af både den ene og den anden slags er bare skønt - og velfortjent! Tillykke med både mac og ugentlig fridag - og endnu engang tak for hjælpen forleden. Sig til hvis du har lyst til en kaffe en dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tak, det er bare så skønt. Det kan man leve højt på længe :) Og velbekomme, kunne være rigtig hyggeligt med en kaffe en dag :)

   Slet