Mors dag-kampagne


Her op til Mors dag (på søndag) har udviklingsorganisationen Maternity Foundation fokus på det tragiske problem med mødredødelighed i udviklingslande med kampagnen "Red en mors liv på Mors dag".

Hvert år dør 287.000 kvinder under graviditet og fødsel. 99 procent af dem bor i udviklingslande og langt de fleste af disse dødsfald kunne være undgået, hvis kvinderne havde haft adgang til professionel fødselshjælp under graviditet og fødsel. Maternity Foundation arbejder netop for at uddanne fødselshjælpere i Etiopien. 

Der sker så mange væmmelige ting ude i verden, både den nærme og den fjerne. Ting jeg tit slet ikke kan overskue at fokusere på i for lang tid ad gangen. Men én ting, der bare altid burde være smukt og godt er graviditet og fødsel. At dette i stedet kan ende i et tragisk dødsfald er slet, slet ikke til at bære.

Jeg kan derfor kun give min varmeste opfordring til at give sin støtte til denne kampagne. Det kan du gøre ved at købe blomsterkortet her (og sende det videre til din egen mor?) og måske også selv sprede det gode budskab videre.

Ingen kommentarer