Tid til solcreme - omtale

Det er ved at være tid til at finde solcremen frem, nu hvor forårets skarpe sol for alvor er begyndt at tage fat. Jeg har allerede fået et par godt rødkindede piger hjem fra børnehaven et par gange og er derfor også begyndt at sende dem af sted med solcreme i ansigtet de dage, hvor der har været sol og udsigt til en lang dag på legepladsen allerede fra morgenstunden af.


Vi afprøver lige nu solcremen her fra Dermalogica med en faktor 50. Den er, trods sin meget høje faktor, ganske let og tynd at smøre ud og fedter ikke specielt meget. En stor fordel, når man smører creme-forskrækkede børn ind.

Det all-time ypper-lækre hudpleje-mærke Dermalogica (som solcremen her er fra) er helt nyt i Billigvoks.dk's sortiment. Hos Billigvoks har de gjort opmærksom på, at der for tiden florerer en del Dermalogica-kopier, der bliver solgt af uautoriserede forhandlere. For at være sikker på, at du har modtaget en "ægte" vare, skal du være opmærksom på, om produktet er forseglet med et lille hologram.

4 kommentarer

 1. Tak for tippet. Skal vist også snart have købt lidt ind.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er jo lige pludselig man står og mangler og tuben fra sidste år er så godt som tom :)

   Slet
 2. Det er meget tydeligt, at du bor i den anden ende af DK end jeg gør.. Her i det mørke Jylland er der sørme endnu ingen fare for røde kinder.. Øv!

  SvarSlet
  Svar
  1. De sidste par dage har sørme heller ikke krævet solcreme herovre ;) Men de har været der, de første soldage og heldigvis kommer der jo helt sikkert kun flere fra nu af :)

   Slet