Sy-processer
Noget af det bedste ved syprojekter er det flow man kommer i, hvor man bare fordyber sig i processen af tænke, overveje, udvælge, tegne, klippe, klippe, sy, måle, klippe, sy, rynke og sy. For så til sidst at stå tilbage med et færdigt og (for det meste, heldigvis) brugbart produkt.

Lige for tiden forekommer mine syprojekter meget sporadisk og nærmest kun om aftenen efter børnene er lagt i seng. Og sådan en aften er for mit vedkommende lige nøjagtig lang nok til, at der kan komme et styk beklædningsdel ud af det, forudsat selvfølgelig, at intet driller alt for meget undervejs. Det gør bare godt, at få klemt sådanne sy-processer ind i hverdagen i ny og næ.

7 kommentarer

 1. Det er lige præcis også fordybelsen jeg sætter så stor pris på, når jeg er kreativ. Det er jo næsten en helt zen-agtig følelse at være i. Og at resultatet kan bruges og vække glæde gør det jo bare desto bedre. :)

  Fine bukser btw. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det bliver nemlig sådan lidt zen-agtigt, når man rigtig kommer igang. Sådan helt wax-on, wax-off :) Hader derfor også at skulle sy noget under tidspres, men det sker jo også en gang i mellem :)

   Slet
 2. Elsker også processen. Og håber at påsken byder på mulighed for at få et par processer gennem maskinen...
  God påske
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja sådanne flere fridage i træk burde kunne give lidt timer ved maskinen også skulle man håbe :)

   Slet
 3. Du har så evig ret. Jeg elsker at glemme tid og sted i min syning. Det er et privilegium at have en ting, som gør det ved én.
  Jeg glæder mig til fridagene i påsken.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er et privilegium, tænk hvis man ikke havde den frirums mulighed? :)

   Slet
 4. Det er super smarte bukser. Er det dit eget mønster eller kan jeg være så heldig, at mønstret kan købes et sted og hvor har du købt stoffet?

  SvarSlet