Pop Cutie - de fineste børnesmykkerTil børne-brunch-arrangementet vi var til i søndags, fik alle børn et gavekort til Butik Astas, der er en fin lille slaraffenlands-butik for børn og farveglade sjæle inde midt i København K. I dag holdt Eva og jeg fridag sammen og skulle blandt andet ind og brænde de der gavekort af. Og blandt alle de virkelig mange skønne sager, var hverken Eva eller jeg et sekund i tvivl om, hvad vi (blandt andet) skulle have med hjem, da vi fik øje på de små søde Pop Cutie-halskæder i deres små klare bøtter. Det eneste vanskelige herefter, var at vælge hvilke vi skulle have. Heldigvis kunne vi vælge 2, da vi også skulle have en med hjem til Ida.

Det på trods, tror jeg bestemt ikke, at dette blev de sidste Pop Cutie smykker, jeg har været forbi hos Astas for at få fingre i. De blev i hvert fald øjeblikkeligt så populære herhjemme, at det var svært for mig at få lov at tage billeder af kæderne. Og så er de da bare for lækre, er de ikk'?Bonus-info: 
Butik Astas er pt. det eneste (fysiske) sted, der forhandler de fine dansk/japanske accessories. Halskæderne her i indlægget gav jeg 99 kr. for pr. styk.

På nettet kan de købes her.4 kommentarer

 1. Hvor er de bare skønne. Det er da en skam at man er blevet for gammel til at gå med sådan noget :)
  God weekend :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ved da ikke om man kan blive for gammel til sådan noget? ;) Men ja, de er super, super fine :)

   Slet
 2. Hvor er de lækre! Er især vild med koalabjørnen! :-) Ved nu heller ikke helt om man bliver for gammel til sådan noget, eller om det liiige kan gå an ;-) Må lige ind og kigge nærmere på dem!

  SvarSlet
  Svar
  1. Til den rigtig anledning og outfit kan de helt sikkert godt liiiige gå an ;)

   Slet