Mød Tutti!







I husker måske, jeg blev lidt Småforelsket tidligere på året. Og nogle forelskelser bliver man altså bare nødt til at agere på. Så jeg viste også dukkerne til Eva, der (heldigvis) også syntes de så ret så fine ud og vi jeg blev enige om, at det ville være en fin ting at få, som erstatning for sutterne, når de skulle på træet. Og så var anledningen til bestillingen i hus (yeah!).

Dukkerne kan bestilles direkte fra Piggyhatespanda her. De bliver håndsyet i Californien og har derfor en forholdsvis lang leveringstid (og med en risiko for at blive taget i tolden). Det passede dog meget godt for os, da vi også liiige skulle tage os sammen og finde et godt tidspunkt for Evas suttestop.

Nu er hun her endelig og Eva er endelig stoppet med at bruge sut og den dukke er virkelig hele ventetiden værd, og det er ikke helt til at sige, hvem der er blevet mest glad for dukken, Eva eller jeg? I hvert fald er hun blevet så populær herhjemme, at vi lige nu brygger på en søster-dukke til søster Ida. Det manglede vel bare?

Da Eva som sagt fik dukken som erstatning for sine sutter, synes hun umiddelbart den skulle navngives "Sutti". Det syntes Jesper og jeg umiddelbart, var en smule upassende dukkenavn og foreslog så, om ikke "Tutti" ville være et bedre navn? Det blev accepteret og Tutti er nu faldet godt til blandt Evas øvrige bløde venner.




BONUSINFO: Ønsker du hurtigere levering og ingen ekstra toldgebyrer kan du også købe de fine dukker hos Sirlig.dk.

4 kommentarer

 1. Jeg følger ivrigt med på bloggen :-)

  Jeg er selv stifter af en blog, som måske ville være noget for dig? www.cathrineyoga.dk

  Kh Cathrine Koefoed :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt - har kigget forbi din blog og kommer helt sikkert forbi igen:)

   Slet
 2. Fin fin dukke - og kan godt følge dig mht navnet ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke? :) Sutti er ligesom bare ikke så godt et navn til sådan en fin sag som dukken her ;)

   Slet