Forårsekvipering #2 - til mor


Det er heldigvis ikke kun de små piger herhjemme, der har været heldige med lidt nyt til forårsgarderoben. Jeg har skam også forkælet mig selv med lidt forårsekvipering og må tilsyneladende konkludere, at jeg ikke er helt færdig med hverken striber, neon eller dyreprint samtidig med, at jeg åbenbart også er faldet for tidens kobber-detalje-tendens. Synes det passer så godt med det meste og tror især det kommer til at passe rigtig godt til lidt solbrune sommerfødder.

Bonus-info:
Leopard nederdel og stribet bluse fra Lollys Laundry // T-shirt med tryk fra Mos Mosh // Sandaler fra Bella Moda // Mintgrøn træperle-halskæde fra en krims-krams bod i Krakow.

9 kommentarer

 1. Sikke fine indkøb du har fået gjort dig :) Er specielt vild med leo-nederdelen og kobber-sandalerne... og Blusen med de korale/neon striber ;) Måske jeg skulle se at få opgraderet min garderobe til kategori 'sommer' snart :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke :) og man kan faktisk også få en nederdel med de samme striber som blusen - den overvejer jeg ret meget :)

   Slet
  2. Uhh det lyder godt :) Den skal man da næste eje :) Bliver jo helt glad af de striber :)

   Slet
 2. Det er nogle dejlige ting du har fået der. Jeg er især vild med ..... det hele :-) Træperlekæden er da bare så overlækker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja træperlekæden er bare så fin og er blevet min nye "prik over i'et" til det meste for tiden

   Slet
 3. Hvem bliver nogensinde færdig med striber, neon og dyreprint?? :-) Ikke mig i hvert fald! :-) Er virkelig også vild med træperlekæden! :-) Når babyen er kommet ud, skal min garderobe vist også have en kærlig hånd!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er altid også bare virkelig rart at få nyt til garderoben efter graviditet - så trænger man i den grad! - god fornøjelse med det og med baby ;)

   Slet
 4. Uhh lækre sager - er altså vild med både din og pigernes forårsekvipering :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anita :), ja synes også selv vi er meget godt kørende lige pt. ;)

   Slet