Vilde dyr og glade børn!Lige nu (og frem til 2. maj 2014) kører en kampagne i samarbejde mellem Animal Planet og Bilka/Føtex, hvor man kan samle dyrekort til en flot samlebog, hver gang man handler. I den forbindelse var Ida, Eva og jeg inviteret til bloggerbrunch søndag formiddag, hos Lahme Kommunikation, sammen med en heeel masse andre søde bloggerbørn og deres forældre. Udover lækker mad og bløde dyrebamser var også selveste dyreekspert nr. 1 stillet os i udsigt, nemlig Sebatian Klein!
 
Det var helt fantastisk at se, hvordan han med det samme fangede og fastholdt hele sit publikum af små mennesker, der med stor begejstring lyttede til de spændende historier om Sebastian møde med vilde dyr i Afrika (og til ære for alle de medlyttende forældre, rundede han lige af med en nervepirrende historie om en lille dreng, en kæmpe cobra slange og noget manglende modgift! Historien endte heldigvis godt).Herefter stillede den gode Sebastian op til autograf-skrivning og foto-tagning og samtlige børn stillede sig selvklart forventningsfulde i kø.


Autograf og youghurt nydes i lige store dele.

Vi takker for en hyggelig formiddag og formidabel underholdning til de små.

4 kommentarer

 1. Blev der fortalt noget om alle de fyfy-stoffer der skulle være i kortene for at få dem til at dufte? Førex/bilka sletter oplægene på deresFB når de bliver spurgt så det kunne være interessant om der bæev talt om det?

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, der var faktisk slet ikke så meget snak om selve kortene og "programmet", det var blot en kort intro og så var det ellers Sebastian og børne-tid :) Men det blev dog godt nævnt, det med at nogle af kortene er med duft, hvilket jeg også studsede lidt over, men som sagt var det kun noget der hurtigt blev nævnt, så jeg kan desværre ikke uddybe mere omkring det :)

   Slet
 2. Det er altså bare de skønneste små piger du har Mie :) Dejligt at se dig igen, omend der var så mange mennesker at det var svært at få snakket... Next time :)

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK Anita! og i lige måde - ja der var virkelig mange mennesker og børn ikke mindst :) Der var også flere jeg først opdagede havde været der, efter jeg kom hjem og så det på IG :) Men sådan går det nogle gange, der bliver helt sikkert en anden god lejlighed til en sludder :)

   Slet