Påskepynt - den aller første gangFor aller første gang, har jeg introduceret mit hjem for påskeoppyntning. Jeg plejer ellers at synes denne højtid er for kort til, at det er oppyntningen værd. Men i år gad jeg godt, i hvert fald en lille smule.

Til formålet har jeg købt lidt troldegrene og sat i en stor vase. Indtil videre har pigerne og jeg fået klippe-klistret nogle fine og farvestrålende påskeæg til grenene. Måske kommer der løbende mere, måske bliver det ved dette for i år, men synes det er en fin tradition vi har fået åbnet op for.

Æggene laves ganske enkelt ved at klippe 2 (nogenlunde) ens æg i mønstret papir, komme lidt lim (eller meget, hvis du lader dine børn selv styre limbøtten) på begges bagsider. Læg herefter silkepapir, fjer og hank - og hvad du ellers ønsker af pynt, og læg de 2 sider sammen. Herefter kan æggene dekoreres yderligere som man lyster.

4 kommentarer

 1. Jeg synes, påskepynt er en fin ting.
  Og en god lejlighed til at være kreativ med børnene. Fine ting I får lavet :-)
  Kh Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er altid godt med en lejlighed til at lave kreating med børnene, specielt nu, hvor de rent faktisk begynder at kunne producere noget "rigtigt"

   Slet
 2. Kæft hvor er de fine Mie!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihh tusind tak :) Det synes vi også ;)

   Slet