Dennis Knudsen i Føtex - anmeldelse og omtaleBøhh! 
Som noget nyt har Dennis Knudsen lanceret en parabene-fri hudpleje-serie, der fra denne uge kan købes i Føtex. Som en del af lanceringen, har jeg (og flere andre bloggere) fået lov at afprøve flere af produkterne for at lave omtale om dem.

Serien har fokus på fugt og genopbyggelse. Sidstnævnte kan jeg ikke rigtig vurdere, men jeg synes bestemt den lever op til at fugte huden godt. Peel of masken, som jeg så yndefuldt som muligt har iført mig på billedet herover, gjorde også virkelig godt for min hud og jeg synes faktisk jeg kunne se en forskel med det samme. Eneste upraktiske er bare den sorte farve, som jeg hurtigt havde fået smurt ud over det hele. Tilgengæld var det nemt at tørre væk igen fra diverse overflader.

Jeg synes alt i alt her er tale om en rigtig god serie, der i både look og kvalitet er lækkert, men til en fornuftig pris. Produkterne koster mellem 100-129 kr stykket, men jeg kan se at Føtex i denne uge sælger dem til en introduktionspris med 25% besparelser.

Ingen kommentarer