9/52 portrætter af mine børn i 2014
Ida; har noget med lugte og en ret fintfølende lugtesans. Hun har altid haft det og jeg er ret sikker på det hænger sammen med hendes ligeledes meget sensitive følesans. Det med følesansen kan jeg ikke rigtig selv sætte mig ind i, men lige med lugtesansen har jeg det på helt samme måde som Ida.

Eva; der for nogle uger siden virkede lidt forvirret over den større verden, der havde åbnet sig for hende, er nu ved at få nogle af brikkerne til at falde på plads. Nye ting giver mening, nye sammenhænge opdages og ALT bliver der sat ord på. Det vælter ud med tanker og indtryk af munden på det lille menneske. Og hvis vi voksne synes det kan være svært at forholde sig til hele denne talestrøm en gang i mellem, så kan man jo kun forestille sig, hvordan det må være inde i det hoved, der skal processere det hele.

2 kommentarer

 1. Har du læst om HSP (særlig sensitiv, på dansk)? Jeres store datter kan godt være udfordret på de to punkter, du har nævnt (følesansen og lugtesansen), således at begge dele opleves stærkere end hos folk, som ikke er særligt sensitive.
  Du/I kan læse om det på http://sensitiv.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg tænker det helt bestemt hænger sammen. Jeg har læst lidt om det på sensitiv.dk som du nævner :)

   Slet