13/52 portrætter af mine børn i 2014
Ida; Sej!

Eva; Nuttet!

Det er nok de 2 ord jeg har brugt mest om mine 2 piger det sidste stykke tid - fordi det er så sandt. De er som taget ud af Astrid Lindgrens fortællinger om Madicken og Lisabeth, hvis I kender dem? (ellers er de bestemt et bekendtskab værd)

4 kommentarer

 1. Jeg kan sagtens se ligheden, det er bare en af Astrid Lindgrens allerbedste fortællinger (og filmen er også skøn). Lækre unger.

  - Anne

  SvarSlet
 2. Ja ikke :), der er faktisk ikke så mange der kender den, selvom jeg også synes det er en af hendes bedste figurer. Jeg glæder mig også til at skulle gense filmen sammen med Ida og Eva, vi skal bare lige have den støvet op først :)

  SvarSlet
 3. Det er så vildt, så meget dine piger ligner hinanden! Nogengange tager jeg mig selv i, ikke at kunne se hvem af dem der faktisk er den ældste, hehe!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er lidt sjovt. Jeg har for det meste kun øje for deres forskelligheder, fordi de er så forskellige af sind, men sjovt nok, så troede Ida at billede herover af hende, var et billede af Eva - så der må jo være noget om det :)

   Slet