What's new pussycat...?


Jeg har godt nok aldrig fået italesat mine nytårsforsæt for i år. Men havde jeg haft nogle, ville jeg mene det pt. gik meget godt med dem.

I første halvår af 2014 har jeg både fået booket mig en tur til Krakow, en tur til New York og sidst men bestemt ikke mindst fået mig et nyt job og (langt om længe) meldt mig helt ud af dagpengesystemet med alt, hvad det indebærer af jobcentre, anden aktører og øvrigt hejs. Og så har jeg oven i købet tabt mig en (lille) smule. Tjuhej! siger jeg bare, hvor føles det fantastisk.

Og så kan jeg forestille mig et par spørgsmål man nu, som læser, kunne brænder inde med? Ellers er her i hvert fald et par detaljer, jeg gerne vil uddybe med:

1: Krakow-turen er om en månedstid og er en dametur med min kusine, mor og moster. Vi har før været på en yderst succesfuld tur til Bratislava, og er der nogen, der er værd at udforske østeuropæiske perler med, så er det disse 3 damer.
2: New York-turen er en ren tøsetur, hvor jeg og 3 af mine veninder drager af sted om 3 måneders tid for at besøge en 4. veninde, der for tiden er bosat i New York og jeg glæder mig helt fjollet meget.
3: Mit nye job er som web- og salgsassistent hos Karrusella inde i Jorcks Passage, hvor vi lige nu arbejder på højtryk med at få en ny og super fin webshop i luften til jer.
4: Mit vægttab siden årsskiftet ligger på omkring 4-5 kg og udover, at jeg fortsat spiser og trives på en moderat LCHF-kost, så er min største "livsstilsændring", at jeg er stoppet med at drikke cola light/zero (på daglig basis - ahem). Og det er jo så lidt tankevækkende, at det lige netop er dét, der synes at have været bremsen for mit vægttab tidligere. For cola light har i høj grad været min guilty pleasure, som jeg hverken har følt behov eller lyst til at skulle slippe. Men nu gjorde jeg det alligevel, nærmest lidt tilfældigt, og jeg har det faktisk rigtig godt med det, specielt da det lader til at have positiv indvirkning på vægten.

Så for at sige det helt kort: her går det godt!

10 kommentarer

 1. Tillykke med jobbet - håber du kommer til at trives med det.
  Det lyder som om 2014 bare skal være dit år, med alle de skønne ting, der skal ske for dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) og ja, jeg håber resten af året fortsætter lige så godt som det er startet :)

   Slet
 2. Fedt Mie! Godt gået og stort tillykke med jobbet - det er jo lige dig :)
  Lækkert med rejserne, glæder mig til det bliver min tur til at afmelde jobcenteret - så jeg også kan tillade mig at booke kæreste/venindetur :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er bare SÅ skønt endelig at synes man kan tillade sig lidt ekstra - håber det snart bliver din tur :)

   Slet
 3. Way to go Mie... Tillykke med det hele - dejligt med op tur i livet:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. tak, tak og ja det er bare SÅ dejligt :)

   Slet
 4. Tillykke med jobbet! Og fedt at have to gode rejser at se frem til.
  en ernærings én som mig er glad for at høre om dine erfaringer med light-prdoukter. For hvor er der mange ting vi ikke ved, hvordan ting spiller sammen. Det vigtigste er jo at man har det godt og når det så fører et vægttab med sig er det jo bare fedt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja inderst inde har jeg jo nok også altid vist, at det nok ikke var helt godt med light, men afhængighed er også bare en grim ting at være oppe i mod. Jeg er glad for jeg (formentlig) er kommet ud af det afhængighedsforhold :)

   Slet
 5. Hvordan gjorde du?? Altså stoppede med cola-drikningen? Jeg både hader og elsker min daglige cola. Jeg drikker ikke kaffe, så det er tit cola'en, der holder mig oppe, når jeg har fået lidt for lidt søvn om natten (du kender jo nok det med nattesøvn og småbørn ;-)). Samtidig ved jeg jo godt, at det er noget af det mest usunde - og ærligt talt er jeg faktisk også ret flov over at drikke det på daglig basis.

  Tillykke med job og alle de kommende rejser!

  Maria (læser som vist aldrig har kommenteret før...)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja hvordan gjorde jeg? - jeg stoppede bare uden at tænke for meget over det, for egentlig havde jeg jo slet ikke lyst til at skulle stoppe, så på en måde narrede jeg lidt mig selv ;)

   Og dejligt du kommenterer - gør endelig det en anden gang også :)

   Slet