Københavns Rådhusplads
Rådhuspladsen har altid haft sådan en lidt wauw-effekt på mig, når jeg går hen over den. For lidt tid siden gik jeg hen over Rådhuspladsen med Ida og trods metrobyggeri og store plankevægge er det stadig en stor imponerende plads at løbe henover.

Lige bortset fra alle duerne... Eller Rådhuspladsen ville selvfølgelig ikke rigtig være Rådhuspladsen uden duer. Men ydrrr!, hvor kan jeg bare ikke lide dem. Jeg kan godt miste alle hæmninger og bare løbe hvinende den modsatte retning, hvis de kommer for tæt på. Det skete blandt andet lige efter jeg havde taget billederne, hvor de letter mellem Ida og jeg. De lettede så også mens jeg stod med kameraet for øjet, så blev i den grad overrasket af dem. Ida synes bare de er meget sjove (eller også synes hun det var sjovt at se sin mor løbe små-panisk rundt i cirkler på Rådhuspladsen, mens hun selv løb en anden vej?).

3 kommentarer

 1. Rigtig godt skudt, trods duepanik.... :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. tak :) Følte også lidt det var med livet som indsats ;)

   Slet
 2. HE HE - kan lige se det for mig :-)

  SvarSlet