CIFFkids AW14

Udover modeshow og overtøj, nåede jeg slet ikke så meget rundt på CIFFkids som jeg havde kunne ønske, da jeg var en smule sygdomsramt og ikke havde det store overskud. Til gengæld fik jeg nogle gode besøg og snakke hos et par af mine favoritmærker  inden for børnetøj; Mini A Ture og Poppy Rose.

Både hos Mini A Ture og Poppy Rose fik jeg indtryk af, at den kommende AW-sæson ikke bliver så mørk, men bliver holdt i mere klare og douche toner, hvilket jeg synes var dejligt forfriskende at se, særligt taget i betragtning af, at det er tøj til børn.

Modsat (noget af) overtøjet er Mini A Ture's øvrige AW14 kollektion i mine øjne en meget klassisk Mini A Ture kollektion, i flotte farver og med fine detaljer. Mine yndlingscardigans til Ida har alle været fra Mini A Ture og den ene vi har nu har længe været det eneste stykke tøj i strik hun har ville gå med. Så mon ikke sådan en gul glimmer cardi kan blive en ny favorit til efteråret hos både mor og datter?

Poppy Rose var som altid fyldt med de fineste Liberty yndigheder, der i den grad tiltaler mit pige-moder-hjerte. Og så var der spencer-kjoler. Er fuldstændig forelsket i det look, specielt med en lille skjorte under. Noget jeg synes dukker op flere og flere steder og noget jeg allerede nu vil begynde at bearbejde mine børn for at ville gå med. Man har jo lov at håbe...

3 kommentarer

 1. Ja, jeg sad netop og tænkte det samme. Altså: hvem er det designerne laver tøjet til? Børnene eller forældrene? For jeg hadede at gå med skjorter (gør det faktisk stadigvæk ikke)
  Ikke at jeg ikke dikatorisk forsøger at styre hvad mine børn har på..

  SvarSlet
  Svar
  1. Men det er jo bare SÅ fint, desuden er jeg sådan lidt en kontrolfreak og vil helt vildt gerne bestemme mine børns tøj. Det går dog ikke så godt for tiden, for de er mindst lige så stædige og bestemmende som mig - og de er altså 2 mod 1!

   Slet
 2. awesome brand MINI A TURE of the jacket I love. I went to CIFF KIDS as well and there's really a lot of inspiring brands and products!!!

  Regards,
  Rachelle
  http://lilmissprimbutnotproper.com/
  http://lilmissprimbutnotproper.com/2013/09/my-dream-kids-wear/

  SvarSlet